Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 20 - 26 noiembrie 2023. Mihai Voropchievici: Zodia care va avea o reușită profesională: Muncă multă, dar și bani mulți

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul pentru săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023.     

Ce ne așteaptă în zilele următoare aflăm chiar de la numerologul Mihai Voropchievici. Prezent în emisiunea Cătălinei Porumbel - „Adevăruri ascunse”, el a venit cu previziunile pentru perioada 20 - 26 noiembrie 2023. 

Berbec

„Și-a ales furtuna, numărul 7, este o carte negativă care anunță că vor avea tensiuni pe parcursul săptămânii din cauza orgoliului lor. Tensiunile apar din discuții cu alte persoane. Se simt răniți, sunt plini de nervi, au exces de furie din cauza unei bulversări aduse de o situație creată de ei. Lăsați furia deoparte pentru că se poate produce o ruptură. Se poate ajunge și la divorț, deci atenție mare! Prudență și înțelepciune”.

Taur

„Are galbenul, 18. Renaște, reînnoiește, sens benefic al tuturor lucrurilor! Are nevoie de libertate. Se salvează din toate situațiile complicate în care s-a implicat. Tinde neapărat să iasă din cotidian. Se recomandă o ieșire în afară care ar putea fi urmată de o întâlnire neprevăzută pentru nativii din Taur. De acolo poate apărea o legătură absolut neprevăzută. Deci va fi o săptămână în care tot răul este spre binele Taurului”.

Gemeni

„Au un 17, râu, prea multe iluzii săptămâna viitoare. Aveți senzația că oamenii cărora le-ați spus niște secrete... v-au trădat, v-au pus în situația de a fi arătați cu degetul. Sfatul din partea râului este să-i părăsiți pe oamenii care se dau prietenii voștri și care, în spate, vă vorbesc de rău sau vă bârfesc”.

Rac

„Pisc, 5. Demarezi o acțiune. Începi ceva nou. Ai șansa să cunoști persoane noi, tinere, care au energie și veți dori să-i lansați. La un loc de muncă se pot angaja mai multe persoane tinere, iar Racul îi ghidează și îi pune la treabă. Îi lansează la muncă. Renunțați la pasivitate dacă vreți să obțineți rezultate!”

Leu

„Are semilunele, adică o carte neutră. Spune că Leul va oscila, va ezita, ba are îndoieli, ba se ceartă cu cineva. Înainte de a acționa, indiferent de starea pe care o aveți, reflectați înainte de a acționa”.

Fecioară

„3, steaua, o carte foarte bună. Simbolizează reușită în activitatea profesională cu o realizare materială deosebită. Muncă multă, bani mulți. Reușită profesională!”

Balanță

„8, ovalul, o carte neutră, mai degrabă pozitivă decât negativă. Pentru balanțele tinere, acest lucru înseamnă că trebuie să aveți răbdare, să dați dovadă de dragoste. Uneori, dacă veți da excesul de dragoste la o parte, veți ajunge la acel lucru pe care vi-l doriți. Acestea sunt balanțele din cuplu care încă nu au copii. Este o săptămână de fecunditate. Folosiți-o cu brio, indiferent de ocazie!”

Scorpion

„Carte excelentă, 20, cosmos! Cosmosul lucrează cu scorpionii. Reușită excepțională și cu deznodământ fericit pentru o situație care v-a ținut tensionat. Orice inițiați conduce la reușită, inclusiv o relație de dragoste!”

Săgetător

„6, negru, o carte dificilă, mai degrabă negativă care totuși simbolizează sfârșitul unei situații dizgrațioase și transformarea unui eșec în ceva benefic pentru voi. Sfârșitul acestei situații se va produce cu condiția ca voi să acceptați schimbarea în profunzime”.

Capricorn

„Triunghiul. O scrisoare, un telefon, o deplasare, o reuniune de familie. O săptămână care vă obligă să fiți pe drumuri pentru că vreți neapărat să faceți niște lucruri alături de alte persoane care au nevoie de ajutorul vostru”. 

Vărsător

„Zbor sau elan. Prietenii, sentimente altruiste și pozitive. Săptămână cu schimbări rentabile. Cineva drag vouă vă face o vizită, se reînnoiesc relațiile amicale, dar condiția este să faceți voi primul pas”.

Pești

„Au un cenușiu. 15. Spune că veți avea o săptămână de petrecut în singurătate, cu înțelepciunea pe care o aveți, cu consultarea unor persoane în vârstă pentru a afla niște sfaturi. Trebuie să ieșiți din singurătate și să nu mai așteptați ca toate să se împlinească de Sus. Acționați și voi!”

VEZI ȘI: Povestea neștiută a Oanei Ioniță Nedelcu: A avut un episod psihotic, nu ne-a mai recunoscut, a chemat poliția fiind convinsă că vrem să o ucidem. Nu știam ce înseamnă boala asta, a fost un șoc - https://www.dcnews.ro/povestea-nestiuta-a-oanei-ionita-nedelcu-a-avut-un-episod-psihotic-nu-ne-a-mai-recunoscut-a-chemat-politia-fiind-convinsa-ca-vrem-sa-o-ucidem-nu-stiam-ce-inseamna-boala-asta-a-fost-un-soc_938595.html#google_vignette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel