Horoscop 20 - 26 martie 2023: Previziunile săptămânii pentru o zodie. ”Nu vă mai place nimic”/ E momentul schimbării
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 19 Martie 2023, 17:00
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Nativii unei zodii constată că nimic din ce le plăcea nu-i mai încântă. 

”Soarele se duce luni în casa a opta. Luna nouă, de marți, este tot în casa a opta, Jupiter e tot acolo, Mercur, guvernatorul vostru, intră azi tot acolo. Casa a opta pierde multă energie, veți iniția proiecte după care vă pierdeți cheful. Veți avea niște zile în care orice ați face, nu vă place, nu vă convine, nu mai știți... Nu vă mai place ce vă plăcea înainte, poate pentru că e nevoie să mai abandonați ce vă plăcea și să căutați și alte lucruri. Cu investițiile, nu vă grăbiți. Tot ce ține de împrumut, sunteți susținuți, cel puțin până în mai, dar cu dobândă. Nimic nu e gratis pe lume, dar totuși aveți grijă în ce vă implicați. Intrarea lui Marte în Rac vă priește pentru că iese din casa a zecea, unde a adus destul de multă agitație pe plan profesional. Din august, nu prea ați avut încredere în voi. Vă priește Marte în casa a unsprezecea, reușiți să mișcați oamenii, să-i influențați și reușiți să vedeți într-o notă mult mai pozitivă viitorul apropiat. Intrarea lui Pluto în Vărsător pentru voi momentan nu se simte atât de mult cât se simte intrarea lui Saturn în casa a șaptea. Relațional, trebuie să aveți grijă” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii Fecioară. 

Astrologul Daniela Simulescu transmite, pe Astrosens.ro, că ne aflăm în fața unei săptămâni foarte importante din punct de vedere astrologic! Plină de evenimente care vor schimba parcursul vieții, atât pe plan mondial (pe termen lung), cât și pe plan personal (pe termen scurt). 

20 MARTIE: SOARELE INTRĂ ÎN BERBEC/ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ

Începe primăvara din punct de vedere astronomic și astrologic. Acest sezon al Berbecului va fi unul special! Pentru că Soarele se va întâlni cu Jupiter. Vom avea nevoie de prospețime, de o lua de la capăt, de acțiune. Bineînțeles, combustibilul din spate va fi furia. Cea încapsulată mult timp. Timp de o lună vom avea ocazia să o transpunem în mod sănătos. 

21 MARTIE: LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC

Soarele și Luna își dau mâna în primul semn al zodiacului. De obicei, o Lună Nouă nu provoacă evenimente, dar aici s-ar putea să asistăm și la mușchi încordați, și la curaj nebun. Dacă ai așteptat cea mai bună zi să o iei de la capăt, pune-ți în calendar 21 martie! Și comportă-te precum un copil care nu stă să se gândească de enșpe mii de ori până să acționeze!

23 MARTIE: PLUTO INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Un eveniment revoluționar! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului. Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?