Horoscop 20 - 26 mai 2024. Mihai Voropchievici: Zodia cu reușite pe bandă rulantă
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Foto: Captură video Youtube
Foto: Captură video Youtube
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru perioada 20 - 26 mai 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

 

Este o săptămână în care predomină sentimentele altruiste și pozitive. Sunteți năpădiți de influxuri benefice. Vin peste voi schimbări rentabile, chiar întoarcerea cuiva în casa voastră va fi o mare bucurie. Deci dați dovadă de tot ce înseamnă prietenie, iar dacă sunteți singuri, încercați să faceți primul pas către persoana pe care ați spus ochii sau care vă interesează, pentru că prietenii vă vor susține și vă vor sprijini. De multe ori, chiar prietenii vă pot face cunoștință cu acea persoană pe care n-aveți curajul să o abordați. 

Taur

 

Este o săptămână când bună, când rea. Are perioade ca și Taurul, de instabilitate. Câteodată e cuprins de pasiune. Sentimentele lui sunt în general exclusiviste. Are perioade când e posesiv, gelos, dur și toate acestea se datorează faptului că își dorește să manevreze banii sau cu alte cuvinte, portofelul familiei să stea la Taur.

Gemeni

 

Este o săptămână în care simțiți voi, Gemenii, că renașteți, vă reînnoiți, sunt lucruri benefice în jurul vostru. Aveți mare libertate de acțiune și vă doriți acest lucru. Și cu toate astea, în conjunctura actuală, vă puteți salva dintr-o situație dificilă pe care chiar voi înșivă v-ați creat-o. Veți primi în săptămâna următoare vești și așteptați întoarcerea unei persoane dragi.

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/horoscop-20-26-mai-2024-cu-mihai-voropchievici-zodia-care-va-avea-parte-de-o-mare-reusita_39229.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel