Horoscop 2 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi minunată pentru o zodie. Simulescu: Vei fi ca pe un norișor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 2 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi minunată pentru o zodie. Simulescu: Vei fi ca pe un norișor / Foto: Pixabay, de Peggy und Marco Lachmann-Anke
Horoscop 2 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi minunată pentru o zodie. Simulescu: Vei fi ca pe un norișor / Foto: Pixabay, de Peggy und Marco Lachmann-Anke
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Conjuncția Venus-Jupiter se petrece în Casa a 7-a. Gândește-te că Venus este guvernatoarea ta, se întâlnește cu Jupiter, vei fi astăzi pe un norișor. Tu vei pluti, ești precum iubita aceea a lui Aladin pe covorul fermecat. Și plutești, și plutești, și viața ți se pare atât de simplă și de ușoară, și oarecum îi contaminezi și pe cei din jurul tău cu această veselie. Este și o zi bună pentru cei care sunt singuri să facă ceva în acest sens. Știi că îți spuneam eu în jurul datei de 15 februarie când am avut conjuncția Venus- Neptun să nu te arunci atunci într-o relație, dar iată că acum poți să te arunci într-o relație, poți să cunoști oameni extraordinari.

SCORPION

Astăzi vei fi foarte apreciat pentru modul în care muncești. Și tu la rândul tău te vei implica în proiectele colegilor, vei fi un sprijin extraordinar. Este o zi bună și pentru sănătate, adică să cauți un medic bun. Deci, iată, avem aspecte bune și pe sonă profesională, dar și pe zonă de sănătate, de bunăstare.

SĂGETĂTOR

Ce să vă zic? Este unul dintre cele mai bune aspecte pe care le poți avea atunci când e vorba flirt, de amor, de pasiune, de senzualitate, de relația cu copiii, de creativitate, de joacă, de veselie, de bucurie. Și, cu siguranță știi ce să faci, să fii și tu bine astăzi, deci nu aștepta de la astre. Poate faptul că ai auzit horoscopul acesta te ajută să fii mai vesel, dar eu aș zice să și faci ceva în acest sens.

CAPRICORN

E o zi foarte bună să decorezi, să faci ceva prin casă, să faci curățenie, să îți iei ceva nou sau de ce nu să îți readuci aminte că un produs un obiect, îți făcea viața mai frumoasă. Scoate-l din nou și pune-l în raft. E o zi bună să aranjezi niște cărți, să pui altfel perdelele, să îți pui un altfel de covor, să îți suni părinții sau rudele și să vorbești așa într-un mod foarte bucuros cu aceștia.

VĂRSĂTOR

Vei avea cuvintele la tine Conjuncția asta Venus-Jupiter în Casa a 3-a te face super popular, super sociabil, super vorbăreț, deci energia ta de astăzi este de invidiat. Și, de asemenea, cei care au examene, prezentări, merg la cursuri, merg la ateliere, este o zi nemaipomenită. Ți-aș recomanda ca astăzi să nu taci deloc.

PEȘTI

Ți-am dat voie și ieri să cheltuiești, îți recomand și astăzi să te bucuri. Din salariul acela pe care îl ai, din pensia pe care o ai, din fondurile acelea pe care le ai, fă-ți hatârul, cumpără-ți un buchet de flori, un vin bun, cumpără-ți ceva de îmbrăcat. Fii generos cu tine și vor fi și alții generoși cu tine.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel