Data publicării:

Horoscop 2 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Veți zice ”nu pot” și veți lăsa telefonul să sune

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels / Horoscop 2 februarie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 2 februarie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus s-a oprit, Mercur ușor ușor se oprește, luna se plimbă prin Pești, aveți parte de oboseală, tracasare, sunteți cam leneși azi. Adică, dacă ați putea să stați mai mult pe acasă, ați prefera să faceți curat în șifonier, să spălați perdelele, să faceți orice altceva, numai să nu munciți. E foarte greu să vă implicați în absolut orice proiect astăzi, la locul de muncă. 

Horoscop SCORPION

E bine astăzi, e foarte bine, pentru că găsiți înțelegere, cei din jurul vostru sunt empatici, oferiți iubire și primiți afecțiune. E o zi din aceea molcomă, în care să vă retrageți acasă, după o zi agitată și să vă îmbrăcați așa, comod, să beți un pahar de vin, să ascultați o melodie, să primiți o îmbrățișare, să vă uitați la un film. O să vă convină, mai ales pe seară, lăsați totul, nu mai stați la mailuri, la telefoane. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Luna se mută către Pești și faceți tot posibilul să nu stați prea mult la serviciu astăzi, să nu fiți pe drumuri, să nu vă agitați, pentru că dacă se va întâmpla lucrul acesta, veți ajunge să vă certați și cu vecinii, și cu portarul, și cu oamenii de la magazin. Mai bine vă uitați la stele, decât să munciți, că nu prea vă ies lucrurile. 

Horoscop CAPRICORN

Vă priește comunicarea astăzi, vă priește să dați mai multe mesaje, să vorbiți la telefon și s-ar putea să faceți chestia asta, pentru că Mercur se apropie de retrogradare și să simțiți chestia asta. Poate o să vă sune cineva din trecut, de acum câțiva ani, sau voi să sunați, să scrieți, să căutați pe Facebook, să vedeți ce și cum mai face. Așa e din când în când că dorul e acolo. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Sunteți fixați pe ceea ce vă doriți, nu îi ascultați pe ceilalți, dar asta pentru că nici nu aveți puterea necesară în acest sens. Ar fi bine să le spuneți și v-ar prii astăzi să le spuneți așa: ”nu pot astăzi” sau ”nu mă simt bine”, ori ”am nevoie de puțin timp”. Sau ați putea să nu le răspundeți. Astăzi chiar ar fi bine să nu le răspundeți, să vă sune de 10 sau 20 de ori, până le trece. Dacă nu e ceva urgent, le trece, dacă e urgent, vă comunică și în scris. 

Horoscop PEȘTI

În prima fază nu prea vă convine vouă, ziua începe nu prea bine, sunteți puțin Grinch, cum s-ar zice. Dar, spre a doua parte a zilei vă mai reveniți, aveți poftă de viață și tot felul de alte pofte, să mâncați și din aia, și din aia. O să vă bucurați și o să vă alintați, să faceți ceva și ce vă place. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel