Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 3 februarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Promisiuni din partea șefilor, la serviciu, pentru o zodie. Ai mare grijă!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Tima Miroshnichenko)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Tima Miroshnichenko)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi, în 3 februarie, avem un sextil între Marte din Capricorn și Jupiter în Pești. Devenim mai flexibili, încrezători și dornici să facem lucrurile așa cum trebuie. Pe 4 februarie, Mercur își oprește retrogradarea în semnul Capricornului, undeva va mai sta până pe 14 februarie. Efectele retrogradării se vor finaliza pe 10 martie.

Pe 4 si 5 februarie, avem o conjuncție perfectă între Soare și Saturn. Aceste zile pot fi foarte obositoare, sau unele care să ne împingă de la spate.

BERBEC

Astăzi şi mâine, ai grijă la promisiunile pe care le faci şefilor, la promisiunile pe care ţi le fac şefii şi la documentele pe care le folosești pe plan profesional. Trebuie să ai mare grijă!

TAUR

Verifică-ţi biletele de avion, verifică-ţi actele să nu fie expirate. Acordă mai multă atenţie acestor lucruri. 

GEMENI

Fă-ţi un bilanţ la ultimelor două luni şi vezi ce ai pierdut şi ce ai câştigat. Ce ai câştigat este de mare valoare în viaţa ta, de acum încolo. Este o zi importantă pentru tine, astăzi!

RAC

Adu-ţi aminte cu ce partener din trecut ai interacţionat în ultimul timp şi fii mai prezent în comunicarea cu actualul partener sau cu persoana pe care vrei să o cucereşti. Este clar că ar fi cazul să spui anumite lucruri despre tine, să le spui într-un anumit mod. Fii mai comunicativ! 

LEU

Neînţelegeri cu colegii sau momente în care eşti pus să faci anumite lucruri şi ţi se pare că eşti umilit... Te vei simţi supus. Nu vrea nimeri să fii supus şi, poate, dacă nu mai iei lucrurile atât de personal, vei vedea că viaţa ar fi mult mai uşoară.

FECIOARĂ 

Discuţii legate de ce îţi oferă familia, ca bani, resurse, moşteniri, zestre. Zestrea este şi una emoţională şi una mentală. Încearcă să îţi dai seama cât din comportamentul tău vine din comportamentul părinţilor sau ce ai învăţat acasă, pentru că te vei întâlni cu nişte oameni care au învăţat alte lucruri şi vor apărea nişte clinciuri.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel