Horoscop 2 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Măștile încep să cadă! Zodia care descoperă lucruri dureroase
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Energie există, chef de viaţă există, dar s-ar putea ca astăzi, mâine şi poimâine să fii mai interiorizat, mai anxios. Din gesturi nu se vede asta, dar tu pe dinăuntrul tău s-ar putea să ai nişte mici întrebări.

TAUR

Aş folosi weekendul acesta pentru vindecare: somn, hrană sănătoasă, mişcare, stat la aer cât poţi. Dacă presupune cheltuirea banilor pentru asta, nu este nicio problemă, se vor găsi dacă îţi doreşti.

GEMENI

Nu sta pe acasă! Vei vrea să cunoşti oameni noi, să vorbeşti cu oamenii vechi. Va fi un weekend foarte plin de energie şi acţiune.

RAC

Nu veţi avea stare pentru că este ceva de la serviciu care trebuie rezolvat. La începutul săptămânii viitoare, veţi rezolva toate problemele.

LEU

Dacă până acum aţi simţit că lucrurile decurg foarte uşor, acum parcă aveţi mai multe resurse interioare, mentale să treceţi la fapte. Citiți, uitaţi-vă la filme, la documentare. În mod bizar sau nu, cunoştinţele pe care le deprindeţi zilele acestea vă vor ajuta pe plan profesional.

FECIOARĂ

Vă cuprind mai multe frici. Aveţi impresia că aţi luat nişte decizii proaste. Descoperiţi că nu toţi oamenii sunt aşa cum v-aţi fi dorit. Începe o perioadă de "filtrare". Este o perioadă bună de a vă da seama de răni, de suferinţe, de ce nu mai e bun în viaţa voastră

Vezi și: Horoscop 2 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Succes uriaș pe plan profesional pentru o zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel