Data publicării:

Horoscop 2-8 octombrie. Zodia care vrea să facă dreptate pentru cei dragi. Daniela Simulescu: Nu încerca să rezolvi ceva ce nu ai rezolvat la tine / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto freepik.com
foto freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 2-8 octombrie.

Berbec/Ascendent în Berbec

„Săptămâna trecută a avut o Lună Plină în semnul tău. Deja ești pus pe jar. Mercur, guvernatorul tău, face conjuncția cu Nodul Sud și careul cu Pluto. În continuare vei avea aceeași stare. Nu-ți găsești deloc locul, ai multă furie, sari la cel mai mic stimul. De asemenea, în relație nu-ți convine nimic la partener, dar nu-ți dai seama de unde pornește problema. Ai senzația că oamenii au ceva cu tine și că ei sunt de vină. Nu sunt oamenii de vină. Sunt lucruri nerezolvate mai vechi. Sfatul meu ar fi să nu intri în conflicte și să stai cu tine, să înțelegi de unde pornesc stările acestea.

Careul lui Marte cu Pluto de la sfârșitul săptămânii nu trebuie să te transforme într-un 'război' pentru dreptatea altcuiva. Dacă cineva drag trece printr-un moment și ți se pare total nedrept ce i se întâmplă, nu e responsabilitatea ta. E viața omului respectiv. Dacă îți cere ajutorul, atunci bagă-te. Cu siguranță vei câștiga lupta respectivă. Altfel nu încerca să rezolvi ceva în viața unei persoane ce tu nu ai rezolvat la tine. Va fi o fugă de a face dreptate celorlalți pentru că tu nu ai avut dreptate și tot vei rămâne cu nedreptatea în tine. Vei încerca să faci dreptate pentru alte persoane, dar asta este în tine. Trebuie să o rezolvi.

De asemenea, săptămâna aceasta, timpul tău va fi ocupat. La începutul săptămânii nu lua de bună ceea ce spun colegii sau ce îți zic șefii. Totodată, la începutul săptămânii, ai grijă mare la sănătate, la diagnostic. Nu crede orice, mai verifică”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel