Data publicării:

Horoscop 2-8 octombrie. Zodia care primește un avertisment în această săptămână / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 2-8 octombrie.

Leu/Ascendent în Leu

„Sunteți în fața unei limite și simțiți că trebuie să faceți ceva, vreți să faceți ceva. Marte în casa a III-a este lângă Nodul Sud. Săptămâna aceasta aveți mare grijă la accidente, la mașini, la drumuri.

Tendința de a grăbi lucrurile nu este bună. Săptămâna aceasta, orice forțare, grăbire va fi dăunătoare pentru voi.

Opoziția Mercur-Neptun de la începutul săptămânii face ravagii pe plan financiar, dar stați liniștiți că vine Lilith în casa a II-a. Acest tranzit este foarte interesant pentru voi. O să vă dați seama că a avea mai puțin nu vă pune o etichetă peiorativă. Până acum ați trăit cu mult și vă plăcea că aveați o anumită imagine. Acum dacă trăiți cu mai puțin nu trebuie să vă facă să trăiți prin perspectivele celorlalți, de exemplu dacă nu v-ați cumpărat o geantă mai scumpă, ci una mai ieftină nu trebuie să stați să vă gândiți ce cred ceilalți. Dacă este utilă și calitativă, nu contează.

Trebuie să învățați săptămâna aceasta să nu mai trăiți în mințile celorlați. Vă garantez că mințile celorlați nu sunt chiar așa cum credeți voi.

La sfârșitul săptămânii aveți grijă la orice călătorie pe care o faceți, la acte, la documente, la furie, și la volan”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel