Urmărește emisiunea live
Horoscop 19 iulie 2022, Mercur în Leu: Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Pentru o zodie va fi minunat
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ Horoscop 19 iulie
foto pexels/ Horoscop 19 iulie
Mercur intră în semnul Leului de astăzi și aduce schimbări pentru fiecare. 

”Astăzi, 19 iulie, Mercur, planeta comunicării, a mișcării, se duce în Leu, unde va sta până în 4 august. Mercur vorbește despre comunicare și despre schimb de informații, despre încredere, despre exprimare, voioșie, un pic de vanitate, dar și de ansamblu” a precizat Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens, la începutul emisiunii de astăzi. De asemenea, a amintit că ne apropiem de o opoziție Soare - Pluto, dar și de intrarea Soarelui în Leu. 

Iată previziunile pentru fiecare zodie: 

Berbec

Mutarea lui Mercur în casa a cincea te va ajuta să-ți susții drepturile, să spui ce vrei și de ce vrei. Încrederea va deborda, cel puțin în zona de comunicare, chiar dacă tu, pe dinăuntru, s-ar putea să fii mai sensibil. Dacă nu spui tu ce vrei, ceilalți nu o vor face în locul tău... și încă ceva: ceilalți nu sunt obligați să facă pentru tine. 

Taur

Venus s-a instalat în casa a treia. Partea de comunicare la tine e destul de puternică. Mercur se mută în casa a patra și lupa se mută pe comunicarea cu persoanele dragi. 

Gemeni

Mercur își schimbă semnul undeva unde ție îți convine. E minunat pentru tine cu Mercur în casa a treia. Vei trece dintr-o zonă de modestie, într-o zonă în care nu mai stai neapărat să te gândești la ce vor spune ceilalți. 

Rac

Mercur se duce în casa a doua, ar trebui să vorbești puțin mai mult despre banii tăi, în primul rând cu tine, dar și cu ceilalți, adică să pui frână undeva. Cuvintele, gândirea, exprimarea, te vor face să prezervi, să rămâi cu bani. Trebuie să găsești tot timpul o balanță. 

Leu

Mercur vă face mai căpoși, mai rigizi, dar vă oferă și multe idei. Recomandarea este ca ideile să fie pentru voi, nu pentru ceilalți. 

Fecioară

Mercur e guvernatorul vostru, face o schimbare care nu prea vă priește pentru că vă bagă în hibernare, în expectativă. Vă confruntați cu cele mai mari frici ale voastre. 

Nu uita să verifici horoscopul și la zodie, și la ascendent. Vezi mai mult în video: 

”Mercur intră în Leu pe 19 iulie unde va sta până pe 4 august și va aduce pentru fiecare semn zodiacal o lecție a încrederii. S-ar putea ca aceasta să nu fie tocmai plăcută, mai ales că se va petrece și un careu cu Marte în Taur, opoziția cu Saturn și un careu cu Uranus și Nodul Nord.

Mercur ne ajută să ne construim propria încredere prin ceea ce spunem, prin ceea ce învățăm, prin ceea ce gândim, spune astrologul Daniela Simulescu. De multe ori, Mercur se vede și prin tot ce ține de mimică, de gesturi. E momentul în care să stăm mai drepți, să ne purtăm diferit. Dacă avem o diplomă, un talent, bine ar fi să îl scoatem în față. Falsa modestie nu e sănătoasă, este extrem de toxică. Nu îți trebuie mult, îți trebuie un bob de încredere care să fie în tine, nu în ceilalți și prin care să-ți poți schimba viața în bine!” arată Astrosens

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel