Horoscop 19 ianuarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei zodii vor să devină REBELI!
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Soarele va tranzita casa a V-a. Odată, timp de o lună, pot apărea evenimente legate de copii, de dus și luat de la școală, de vorbit cu învățătoarea, de cumpărat rechizite sau trimis în excursii. Multe evenimente pe aici. Cu Soarele în casa V-a începe o perioadă romantică, dar o perioadă romantică foarte responsabilă. Nu v-ar prii să vă implicați în tot felul de relații nepotrivite și toxice. 

Horoscop SCORPION

Soarele se va duce în casa a IV-a. Veți sta mai mult pe acasă, vă veți gândi dacă vă cumpărați sau nu o nouă casă, ori veți petrece mai mult timp cu familia. Dintr-o dată, sunteți preocupați mai întâi de planul vostru. Adică tot ce veți planifica, tot programul vostru va depinde foarte mult de cât stați acasă. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Soarele va tranzita casa III-a și vă priește, la nebunie vă priește. Vă bucurați atât de mult, de nici n-o să vă dați seama, trecând peste pandemie, veți fi mai flexibili, mai pe drumuri, veți avea dor de ducă. Ați avut dor de ducă și până acum, dar nu ați fost atât de încurajați. Vă veți putea plimba. Pentru că Soarele se va întâlni și cu Saturn și cu Mercur retrograd, aveți grijă la acte. Dacă verificați, să fiți siguri. 

Horoscop CAPRICORN

Soarele intră în casa a II-a și v-ar prii enorm timp de o lună să vă cumpărați lucruri, să vă bucurați de viață, să vă răsfățați. Nu doar pentru ceilalți sau nu doar pentru ceea ce trebuie, dar și pentru voi. Poate vă place să luați un tablou, o bijuterie, poate vă place să mergeți la un meci, sau plătiți un abonament la o platformă de streaming. Cheltuiți bani pentru voi în următoarea lună. 

Horoscop VĂRSĂTOR

După o lună în care ați fost tracasați, nu ați putut să vă odihniți, în sfârșit Soarele iese din casa XII-a, intră în casa voastră I și timp de o lună, pe lângă faptul că vă veți sărbători, prindeți energie. Dar atenție! Este o energie limitată, pentru că Soarele se va întâlni cu Mercur retrograd și vă va aduce aminte că ați tot amânat ceva să faceți și se întâlnește și cu Saturn, care o să vă determine să faceți ceea ce trebuia sa faceți pas cu pas. Să nu vă setați deadline-uri clare, că nu vă ies. O să vă iasă aproximativ cum v-ați propus. 

Horoscop PEȘTI

Soarele intră în casa XII-a, o să vreți să vă retrageți, să vă înstrăinați și profesional nu o să mai fiți la fel de prezenți și implicați, poate pentru că vreți să plecați de acolo sau poate pentru că nu vă convine situația de acum. Vreți să fiți mai rebeli și vreți să acționați la modul ”lasă că îți arăt eu ție”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel