Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 19 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să fie atentă la serviciu. Mare grijă la promisiuni!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 19 ianuarie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Jupiter din Taur, ambele fiind în mers direct de data aceasta. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Și cum avem de-a face cu un trigon pe semne de pământ, vă recomandăm să vă faceți strategii pe plan financiar. 

BALANȚĂ

Fiţi atenţi la drumurile pe care le faceţi, zilele acestea. Discuţiile cu familia sunt mai pe placul tău, după care, de la finalul săptămânii, de duminică, vei avea o altă perspectiva asupra fericirii.

SCORPION

Îţi merge mintea de minune! Ți-ar face bine să te plimbi, să înveţi, să studiezi. Nu ţi-ar face bine să cheltuieşti mulţi bani pe chestii inutile.

SĂGETĂTOR

O mândrie mai exagerată, un exces de zel cum îţi place ţie. S-ar putea să fii destul de respingător! Pe plan financiar, s-ar putea să iei decizii nemaipomenite. Priveşti lucrurile diferit, ai o perspectivă nouă asupra unor domenii importante din viaţa ta.

CAPRICORN

Odihnă! Fă tot posibilul să nu te sacrifici şi să fii optimist, dar să fie optimist în ceea ce te priveşte, nu în ceea ce îi priveşte pe alţii. Dacă te duci spre alţii, s-ar putea să consumi resurse, bani, energie, timp şi să nu te alegi cu nimic. Iubirea necondiţionată este bună, dar în anumite limite!

VĂRSĂTOR

S-ar putea să strici planurile unor prieteni sau ei să le strice pe ale tale. Intuiţia îţi funcţionează de minune, însă nu o poţi folosi până nu ai şi nişte dovezi, nişte argumente. Te vei lua mai în serios decât este cazul.

PEȘTI

Stai departe, astăzi, de promisiuni la locul de muncă. Planifică-ţi weekendul cu oamenii dragi, cunoştinţe, apropiaţi. Trebuie să ai în vedere că nu le mai poţi face tu chiar pe toate.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel