Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 19 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Puneți limite și negociați!

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Pexels / Horoscop 19 august
Pexels / Horoscop 19 august
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Sănătatea! Orice durere apărută astăzi nu trebuie lăsată să treacă pur și simplu. În discuțiile de astăzi cu doctorii sau cu specialiștii trebuie, de asemenea, să nu vă grăbiți, să puneți cât mai multe întrebări. Trecutul, dacă apar persoane din trecutul vostru nu le lăsați să vă facă rău, nu intrați în discuții care vi se par că vă dăunează. Somnul este afectat astăzi, vedeți ce visați și ce idei vă apar de unde, de neunde.

Horoscop SCORPION

Veți fi dezamăgiți de unii prieteni, s-ar putea să îi vedeți cu alți ochi sau ei vă vor vedea cu alți ochi, bineînțeles. Sunteți așa, cu inima albastră, cu o stare depresivă și o neîncredere față de viitor. Se întâmplă lucruri în viața voastră poate cu prietenii, poate cu persoanele dragi și dintr-o dată vă dați seama că viața voastră era într-un fel și dintr-o dată se schimbă totul. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Nu vă certați cu șefii, nu vă certați cu partenerul, nu vă certați cu nimeni astăzi. Cel mai bine, într-o zi ca aceasta este să fiți curajos, să luați decizii, să vă spuneți punctul de vedere, dar să nu vă certați. Și cu alte aspecte pe care le văd eu aici, seara ați putea să vorbiți cu prietenii, să vorbiți cu ei, ca să vă relaxați. 

Horoscop CAPRICORN

Vă spuneam și ieri, examene, studiu, învățat, dacă aveți meditații, dacă aveți de învățat ceva. Dintr-o dată vă gândiți că vreți să luați cursuri de înot, dintr-o dată vreți să mergeți la tenis, e o chestie în care vreți să fiți autodidacți. Nu chestii de școală, dar o pasiune, un hobby, ceva ce ați vrea să învățați. Astăzi vă puteți apuca. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vă spuneam încă de ieri că ați face bine să puneți limite al negociat. Conjuncția se petrece în casa a VIII-a, care are legătură și cu altele, dar la cum văd eu lucrurile momentan, cu Jupiter, Saturn în casa I, cu astea în casa a VIII-a, că e un business, că e un credit la bancă, că e timpul petrecut la serviciu cu colegii, învățați să vă calculați bine pierderile și câștigurile. Cereți, nu le lăsați să treacă de la sine.

Horoscop PEȘTI 

Risc de despărțire, nu neapărat definitivă, risc de ceartă, dar fiecare rămâne la mama sa. Pentru că Marte, Mercur în casa a VII-a, în conjuncție, scoate în față arțăgoșii, și de o parte și de cealaltă, pot fi și partenerii, puteți să fiți și voi. Vă spuneți niște cuvinte că sunteți supărați la serviciu, vi se pare că celălalt nu are răbdare, dar și el trece prin aceeași fază și va spuneți lucruri nu foarte plăcute. Vă judecați, vă criticați, până o să zică unul - ia mai du-te încolo!

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel