Horoscop 18 noiembrie-24 noiembrie. Zodia care ar putea obţine o mărire de salariu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Horoscop 18 noiembrie-24 noiembrie. O zodie ar putea obţine o promovare sau chiar o mărire de salariu, anunţă Daniela Simulescu. 

" Zilele aceste oamenii trag de voi să mergeţi în anumite locuri. Nu rataţi nicio ocazie, mergeţi să cunoaşteţi oameni. Cei care sunteţi singuri, s-ar putea să cunoaşteţi nişte persoane exact ca voi. Ieşirea din zona de comfort o să vă ajute foarte mult.

La serviciu luaţi cuvântul, spuneţi părerea voastră. Îndrăzniţi să vorbiţi. Oameni ca voi ajută foarte mult. Voi veţi fi lăudaţi şi apreciaţi. Puteţi obţine chiar şi o promovare sau o mărire de salariu.

Pentru cei care nu au un loc de muncă este foarte important să mergeţi în cercul de prieteni şi să spuneţi ce vă doriţi şi unde. E importat pentru că ceilalţi vă pot ajuta. Săptămâna aceasta vă ajutaţi prin ceilalţi.

DIn punct de vedere amoros nu este o săptămână extraordinară, este o săptămână în care puteţi să staţi cu partenerul acasă şi să vă observaţi", a spus Daniela Simulescu pentru cei din zodia Capricorn.  

Previziunile complete în video 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel