Horoscop 18 martie 2024. Daniela Simulescu: Zodii afectate la început de săptămână / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Daniela Simulescu a spus horoscopul zilei de luni, 18 martie 2024.

Horoscopul va fi transmis în format video, de la ora 09:00, pe Youtube și Facebook DC News și DC News TV.

Luna tranzitează semnul Gemenilor. Soarele se rupe de conjuncția cu Neptun din Pești. Ne recăpătăm treptat claritatea și puterea de a ne concentra. Venus urmează să se apropie de Saturn, iar Mercur se pregătește de conjuncția cu Chiron. Avem în față o săptămână cu decizii, dar și replici care ne vor durea. 

Berbec

Peste două zile, Soarele intră în semnul tău. Dar până atunci s-ar putea să resimți o puternică oboseală indiferent de ce ai face. 

Taur

Astrele îți recomandă să începi săptămâna cu atenție suplimentară la buget. Poate îți stabilești lista de priorități în acest sens. 

Gemeni

Vrei să le faci pe toate, dar timpul nu ține cu tine. Așa că vor apărea situații în care vei intra în panică și va trebui să mai renunți la unele activități. 

Rac

Parcă ești pe pilot automat. Nu ai chef de discuții filosofice, ești sătul de ele. Vrei ca oamenii din jurul tău să fie mai serioși. 

Leu

Primești ajutor de unde și de la cine nu te aștepți. Încearcă să nu fii foarte dur cu tine. Vocea interioară este destul de critică. 

Fecioară

Nu ezita în a-ți cere drepturile! Nu lăsa frica să te controleze în totalitate! Astrele îți recomandă să te bazezi mai mult pe tine. 

Balanță

La serviciu, este o atmosferă neplăcută. Dar, până la urmă, colegii și șefii nu sunt familia ta. Deci renunță la așteptări. 

Scorpion

Partenerul îți cere mai multă seriozitate, iar tu vrei afecțiune. Cuvintele pot fi mai grele, dar aveți nevoie să comunicați. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu te lași influențat de către familie atunci când este vorba de relația cu partenerul de viață. 

Capricorn

În discuțiile familiei s-ar putea să se arunce unele cuvinte mai grele. Dar nu este cazul să ai gânduri de răzbunare din cauza aceasta. 

Vărsător

Te vei gândi toată ziua la subiecte dureroase pentru tine. Trecutul va deveni prezent și cu greu te vei putea concentra la ce contează aici și acum. 

Pești

Soarele se pregătește să iasă din semnul tău, Așa că, dacă ai lenevit în ultima vreme, este cazul să fii mai activ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel