Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 18 iunie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai accepte proiecte în plus la serviciu. Nu se întâmplă nimic grav!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ieri, 17 iunie, Mercur și Venus au intrat, în tandem, în semnul Racului. Totuși, două dintre cele mai importante evenimente ale săptămânii abia urmează. Este vorba despre Solstițiul de vară din 20 iunie și Luna Plină din Capricorn (22 iunie). Primul ne va face să ne reconectăm cu rădăcinile noastre, iar al doilea ne va cere să fim mai ancorați în prezent și să ne facem strategii pe termen lung.

BALANȚĂ

Sunteţi destul de deştepţi în perioada aceasta, doar că sunteţi aşa pentru motivele şi cauzele care nu vă ajută la nimic. Ce trebuie să învăţaţi voi este să fiţi mai curioși, dar nu curiozitatea aceea superficială, ci aceea pragmatică. Nu bârfele, nu indiscreţiile vă ajută, ci informaţiile de calitate.

SCORPION

Vă preocupă mai mult, zilele acesta, să ştiţi că oamenii din jurul vostru fac pe placul vostru. Cu ce vă ajută? Doar pentru că vă validează, doar pentru că vă cântă în strună? Câştigaţi ceva? Să nu cumva să vă investiţi resursele în acţiunile menite doar să vă demonstreze ceva. Nu alergaţi după năluci!

SĂGETĂTOR

Aveţi tendinţa de a vă implica în foarte multe proiecte. Sunt momente când e bine să alergăm după mai mulţi iepuri, dar voi nu veţi prinde niciunul acum. Rămâneţi dezamăgiţi şi vă învinovăţiţi cumplit. Faceţi în aşa fel încât să fiţi mai pragmatici.

CAPRICORN

Profitaţi de aspectele perioadei pentru a vă împăca cu partenerul sau cu o persoană importantă. Nu ar strica să fiţi mai egoişti la locul de muncă şi să nu mai luaţi toate proiectele pe care le luaţi înainte. Nu se întâmplă nimic grav.

VĂRSĂTOR

Treaba-i treabă la voi, pentru că personal aveţi lucruri de care trebuie să vă ocupaţi, dar şi la serviciu sunt anumite proiecte în care chiar trebuie să vă implicaţi. O să fie de muncă! Trebuie să vedeţi lucrurile din mai multe perspective, pentru că, dacă vă bazaţi doar pe propria percepţie şi cea iniţial, daţi greş. Cu siguranţă, găsiţi soluţiile cele mai bune!

PEȘTI

Nu forţaţi nota cu absolut nimic. Dacă sunt lucruri care se întâmplă încet, care sunt frânate, care nu se întâmplă cum v-aţi imaginat, din când în când viaţa e dură, realitatea este aşa cum este şi trebuie să o acceptăm. Poate că este cazul să faceţi un pas în spate, dacă aţi încercat de mai multe ori şi nu a mers.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel