Horoscop 18 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la drum astăzi
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 18 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la drum astăzi / Foto: Pixabay, de NadinLisa
Horoscop 18 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la drum astăzi / Foto: Pixabay, de NadinLisa
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Balanță

Această conjuncție Soare-Pluto în Casa a 4-a și faptul că Mercur își oprește retrogradarea tot acolo, s-ar putea aceste evenimente să vină în cârca lor cu anumite discuții în familie foarte neplăcute, pe care le vei considera puțin nedrepte sau implacabile. Nu uita că Mercur își oprește retrogradarea acolo și că tu îți recâștigi glasul. E nevoie să îți folosești vocea de azi încolo.

Scorpion

Mercur își oprește retrogradarea în Casa a 3-a, ceea ce înseamnă ca lucrurile în jurul tău să decurgă mai normal, adică să nu mai întâlnești tot felul de persoane pe care le-ai bate câteodată pentru că în ultimele săptămâni nu au putut tu să îți faci niște proiecte pentru că pe unii nu i-a dus mintea sau nu au știut ce să facă, și nici nu au știut să te întrebe, să îți ceară ajutorul. A trebuit să te descurci tu singur și pentru ei. Tot astăzi, pentru că Mercur își oprește retrogradarea în Casa a 3-a, te rog frumos ai mai mare grijă la tot ce înseamnă drumuri, călătorii mașină, acte documente.

Săgetător

O veste bună. Astăzi s-ar putea să iei o decizie pe plan financiar care să te ajute pe timp lung de acum încolo. Și faptul că Mercur își oprește retrogradarea în Casa a 2-a, te ajută și să negociezi altfel cu partenerul.

Capricorn

Iarăși o veste bună: Mercur își oprește retrogradarea în semnul tău, conjuncția Soare-Pluto de astăzi îți dă îți dă așa o putere cum nu ai mai avut de mult timp. Trebuie folosită în mod conștient pentru că dacă lași ziua fără să te arăți mai puternic undeva, să fii mai decisiv, să fii mai hotărât, trece degeaba și e păcat.

Vărsător

Ne apropiem așa ușor de intrarea Soarelui în semnul tău, de Luna Nouă în semnul tău. Știi ce trebuie să faci tu astăzi? O închidere de ciclu. renunți la o idee, renunți la a-ți mai fi dor de cineva, renunți la a te mai gândi la anumite faze din viața ta care nu îți mai folosesc. Deci o renunțare, o curățare, este foarte bună, chiar și o rugăciune te ajută astăzi să faci pace cu ceva.

Pești

Astrele de astăzi vor ca tu să îți faci planuri pentru viitorul apropiat. Măcar să vorbești cu oamenii, măcar să te întrebi ce ai putea face, unde te-ai putea angajat, cu cine ai putea vorbi. Profită de evenimentele zilei și fă lucrul acesta.

Previziunile pentru celelalte zodii le găsești în video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel