Horoscop 18 ianuarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care, astăzi, face curățenie în viața ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

În cadrul horoscopului săptămânal, 17-23 ianuarie 2022, astrologul Daniela Simulescu a subliniat că ”fără îndoială, unul dintre cele mai marcante evenimente ale primei luni din 2022, este Luna Plină din Rac de pe 18 ianuarie. Nu vom avea de-a face cu o Lună Plină simplă deoarece Soarele va fi conjunct cu Pluto. Deci mulți oameni vor fi puși în fața unui ultimatum.

Lui Pluto nu îi plac jumătățile de măsură și preferă să dărâme ceva de care tragi cu dinții deși nu îți face bine. Dacă nu te predai singur, riști să te trezești cu o criză intensă, potrivit astrosens.ro. Emoțiile noastre vor fi haotice și vom lua totul într-un mod prea personal. Vor exista factori declanșatori la orice pas în jurul nostru. Mai ales în cadrul familiei sau la serviciu. 

BERBEC

Vedeţi şi voi ce e vechi în viaţa voastră şi ce mai poate fi scos de acolo, ce mai poate fi aruncat. Faceţi curăţenie interioară prin curăţenia exterioară.

TAUR

Nu v-ar strica să nu mai încercaţi să îi convingeţi pe ceilalţi de ce credeţi voi, de cum credeţi voi sau de ce vi se pare vouă că este corect. Renunţaţi la o părticică din orgoliu şi veţi vedea că veţi fi mult mai liniştiţi.

GEMENI

Dacă vreţi să faceți o cheltuială astăzi, faceţi-o pentru confortul vostru, ceva pentru cunoaşterea voastră, a persoanei interioare.

RAC

Relaţiile vor fi destul de dinamitate - fie relaţiile cu partenerul, fie relaţiile cu oamenii importanţi, cu o oarecare autoritate sau oameni din zona aceasta în care trebuie să fie lucrurile legale. Aveţi grijă să nu faceţi vreo nefăcută.

LEU

Vorbim despre muncă, despre diverse situaţii. Veţi fi puşi în faţa faptului împlinit, la modul ca altădată nu v-aţi fi gândit că veţi reacţiona aşa la serviciu. Astăzi, lăsați capul un pic în jos şi vă veţi da seama că nu veţi pierde nimic.

FECIOARĂ 

Încercaţi să vă gândiţi la următorul pas, dar să fie făcut nu în funcţie de cel mai recent. Ajustaţi, remixaţi ceva la următorul pas.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel