Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 18 februarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care, astăzi, va face curățenie în viața ei. Atenție la oamenii din jurul tău!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Yan Krukov)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Yan Krukov)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Conjuncția Venus - Marte în Capricorn, ce marchează toată luna februarie, dar mai ales perioada 14 - 24 februarie, va avea efecte până în 6 martie 2022.

"Dacă relația voastră a trecut prin teste și n-ați renunțat, acesta este momentul în care să stați unul lângă altul și să ziceți ”Ce vrem noi de acum încolo de la noi?”. Să spuneți ce vreți, să vă întâlniți și să începeți să munciți pentru voi, împreună. Nu este un aspect ca-n filme, romantic, dar este unul care vă ajută să-i oferiți timp celuilalt să căpătați încredere, pentru că un asemenea aspect vorbește despre încredere și despre timp. Venus - Marte în Capricorn asta spune: hai să dăm timp! 

Pentru cei singuri, aspectul vă recomandă să vă oferiți vouă ce aveți nevoie de la celălalt, să vă dați seama ce vă face pe voi să vă simțiți în siguranță. Aceste aspecte au nevoie de siguranță. Când vorbim despre acest semn, vorbim și despre siguranță financiară, pentru că iubirea trece prin stomac la Venus - Marte în Capricorn. Și pentru cei singuri, conjuncția este foarte bună, pentru că-i ajută să se valorizeze mai mult, să ia mai în serios standardele” a spus astrologul Daniela Simulescu, scrie astrosens.ro.

BERBEC

Dacă nu ai apucat, în ultima lună, să fii mai sociabil, să ieşi din casă, să te vezi cu prietenii, acum îţi va fi mai greu, pentru că îţi doreşti să te retragi, să te izolezi, să îţi vezi de viaţă, să îţi vezi de carieră şi de odihnă.

TAUR

Soarele intră în Casa a unsprezecea şi vă va arăta roadele muncii, trudei voastre din ultimele luni, din punct de vedere profesional. Începeţi să vă uitaţi la oamenii din jur, începeţi să ieşiţi la evenimente.

GEMENI

Discutăm despre faptul că Soarele va intra în Casa a zecea a carierei. În weekendul acesta, trebuie să profitaţi, să vă plimbaţi, să vă mişcaţi, să vă bucuraţi de viaţă pentru că, apoi, toată energia voastră se va duce în zona profesională. Distraţi-vă weekendul acesta!

RAC

Nu veti avea multă energie, vă cam enervaţi. Weekendul acesta, v-ar prii să faceţi puţină curăţenie prin casă sau prin relaţiile interumane. Vedeţi ce oameni lăsaţi în viaţa voastră doar pentru a nu vă simţi singuri.

LEU

Planul relaţional, de negociere, planul juridic, toate aceste sectoare devin importante. Aveţi grijă să nu faceţi compromisuri faţă de nimeni.

FECIOARĂ 

Unii pot avea multe așteptări legate de partener. Alții vor căuta să ia legătura cineva, au nevoie de socializare. 

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel