Horoscop 18-24 septembrie. Daniela Simulescu, previziuni pentru Leu: Este o perioadă bună pentru astfel de activități / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a zis horoscopul săptămânii - zodia Leu.

Leu / Ascendent în Leu

'Din punct de vedere financiar, în primele zile ale săptămânii nu am vești bune, dar recuperați. Întâi o comiteți, dar apoi se întâmplă o minune și reparați! Asta se poate întâmpla și pe plan personal! Cheltuiți niște bani și vă gândiți că aveți nevoie de ei, dar îi găsiți voi, până la urmă, dar și pe plan profesional, unde poate învârtiți bugete, lucrați cu bani și resurse, faceți o boacănă, dar, apoi, o reparați! Nu vă faceți probleme din acest punct de vedere!', a zis Daniela Simulescu.

'Chiar și așa, gândiți-vă că Mercur nu mai retrogradează din casa a 2-a, însă vă mai dă timp să faceți o altă strategie financiară. V-am spus lucrurile acestea pentru că mai durează atmosfera de acest fel la voi. Nu uitați că Saturn e în casa a 8-a și, cât e acolo, vă simțiți săraci, că nu aveți, că nimeni nu vă dă nimic, că trebuie să vă zbateți pentru orice ban.

Așa o fi, pe ici pe colo, dar, cât avem planete în casa a 2-a, Saturn se simte și mai bine pentru că celelalte planete fac opoziție și îi dau apă la moară. Soarele, guvernatorul vostru, face o schimbare la sfârșit de săptămână și trece în casa a 3-a.', a spus Daniela Simulescu.

'Este o perioadă bună pentru educație, pentru comunicarea cu oamenii dragi. Să îi sunați, să vă întâlniți în parc, mergeți în vizite, primiți vizite. Faceți petreceri, faceți mese. Organizați tot felul de evenimente, o să vă placă la nebunie, dar, până la toate astea, cred că educația este cea mai importantă.

Să citiți, să vă înscrieți la un work-shop. Să începeți o facultate și vă duceți așa cu mult aplomb cu ce vă prezentați și îmbrăcați. Gândiți-vă că Venus este în continuare în semnul vostru, vă place să vă preocupați de cum vă văd ceilalți!', a spus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

VIDEO

Youtube video image

Vezi și - Horoscop Rac 18-24 septembrie 2023. Atenție, la aceste păcăleli! Acolo trebuie să vă implicați! / Video

Rac/ Ascendent în Rac

'Primele zile ale săptămânii s-ar putea să păcăliți sau să vă lăsați păcălit. Cumva, aveți tendința de inventa niște minciunele sau aveți tendința de a le crede și pe cele ale celorlalți. Vreți cuvinte frumoase, vreți replici estetice, credeți povești și vă supărați când vă dați seama că v-ați cam păcălit.', a spus Daniela Simulescu.

'Pe urmă, din a doua parte a săptămânii, când, iată, soarele se pregătește să intre în balanță, cumva, familia devine importană. Și nu doar familia, cât și ce se întâmplă prin casă, adică e curățenia de toamnă. E înnoirea, vreți să înnoiți, să schimbați ceva prin casă, precum mobilă, covoare sau în grădină. Vă pregătiți de iarnă, dar nu prin ceva vechi, ci prin ceva nou! Cred că și întâlnirile cu membrii familiei sau momentele din cadrul familiei vă fac acum mai multă plăcere decât vă făceau înainte.', a zis Daniela Simulescu. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel