Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 18-24 septembrie 2023. Mihai Voropchievici aduce „Jocul Viitorului”. O zodie va avea o reușită excepțională

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Iată horoscopul 18-24 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici! Numerologul a prezentat „Jocul Viitorului", a patra divinaţie grafică, după Tarot, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

„Furtună pentru Berbec, carte negativă. O situație care nu-i convine îl poate bulversa săptămâna viitoare. Nu este bine pentru că apare furia. De aici pot apărea dispute. Cu alte cuvinte, căutați să vă temperați ieșirile, indiferent de ce natură sunt”, a zis Mihai Voropchievici.

Taur

„Negru la Taur, o carte dificilă și mai degrabă negativă deoarece simbolizează sfârșitul unei situații ambigue, dar în care se impune o transformare. Dacă faceți transformarea, transformându-vă și pe voi, și pe cei din jur cu vorbe bune, aveți sfârșitul unui eșec care poate fi iminent”, a zis numerologul.

Gemeni

„Galben pentru Berbec, avem o carte pozitivă. Pentru Gemeni simbolizează renașterea. Are un sens benefic al tuturor lucrurilor. Oferă libertate, vă puteți salva dintr-o situație dificilă pe care v-ați creat-o singuri. Cineva pe care nu l-ați mai văzut demult revine”, a spus numerologul.

Rac

„Orizontul... carte foarte bună pentru Rac. Înseamnă un echilibru bun, deveniți stăpâni pe situație. Faceți pași în dragoste. Cuceriri pasionale pentru racii care sunt necăsătoriți. Puteți avea și șansa unei excursii în afară. V-ați cumpărat-o voi sau este un schimb de experiență, sunteți trimiși de serviciu. Aveți succes și veți semna un contract foarte benefic vouă”, a zis Mihai Voropchievici.

Leu

„Leul are parte de roșu. Este o carte mai degrabă pozitivă care simbolizează o energie bine canalizată. Săptămâna viitoare vine cu noi forțe, cu energii superioare. Domini situația, ai dinamism, combativitate, iar aceste lucruri nu fac altceva decât să aducă reușita”, a spus numerologul.

Fecioară

„Cosmos se arată pentru Fecioară. Carte excelentă, cea mai bună, care simbolizează reușita. Nu vă faceți probleme pentru că veți reuși! Reușita va fi excepțională. Va fi și deznodământul fericit al unei situații care vă crea semne de întrebare”, a zis numerologul.

Balanță

„Este cu susul în jos. Râul este o carte negativă. Simbolizează iluziile, reaua credință, un abandon, o trădare, și deveniți prizonierii unei situații neputând face mare lucru pentru moment. Atenție cu cine vă înconjurați, ce oameni aveți în jurul vostru, care vă pot trăda sau chiar abandona! E o probă de încercare pentru Balanță, dar este ceasul deșteptător care îi trezește la realitate”, a spus numerologul.

Scorpion

„Scorpionul are piscul. Este o carte neutră care simbolizează demararea unei acțiuni pentru Scorpioni. Noi începuturi, veți cunoaște o persoană tânără. Trebuie să încercați să aveți și combativitate. Veți avea în față niște oameni foarte combativi. Așa că trebuie să fiți la fel”, a mai spus el.

Săgetător

„Bulgăre de foc, carte mei degrabă pozitivă care te obligă să te miști rapid. Poți avea o schimbare de situație benefică pentru tine. Ai parte de multe deplasări, iar șansa este de partea voastră!”, a adăugat el.

Capricorn

„Are semilunele. Este o carte neutră care indică faptul că în curând va trebui să facă o alegere. Deveniți ezitanți, aveți îndoială. Multă neliniște din cauza unei rivalități. Trebuie să reflectați înainte de a acționa”, a punctat el.

Vărsător 

„Ovalul. Este o carte neutră, mai degrabă pozitivă. Receptivitatea și răbdarea și dragostea față de anumite persoane vă obligă să aveți grijă ce vorbiți, că sunt secrete nedezvăluite. S-ar putea ca unele femei mai tinere să nu vrea să fie mămici și, de aici, să fie obligate la situații extreme din partea familiei, adică vă trimit în natură. Nu e de glumă cu această carte”, a mai spus el.

Pești

„Cenușiu. Carte neutră. Simbolizează timpul, înțelepciunea pe care o aveți, liniștea pe care trebuie să vi-o dea singurătatea, încercați să stați pe lângă persoane mai în vârstă. E posibilă o recompensă tardivă. Ați fost timizi până acum și nu v-ați cerut drepturile la timp. Deveniți mai obraznici!”, a conchis numerologul în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel