Horoscop 18 - 24 martie 2024. Voropchievici: Zodia cu protecție foarte puternică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru săptămâna 18 - 24  martie 2024. 

Numerologul Mihai Voropchievici a spus, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, ce ne așteaptă în săptămâna următoare - 18 - 24 martie 2024.

Berbec - horoscop 18 - 24 martie 2024

Are o protecție foarte puternică, intervin divinitatea și protecția din partea unei persoane cu o poziție socială sau marcantă. Fiți încrezători și acționați cum vreți voi, pentru că sunteți pe calea cea bună. 

Taur - horoscop 18 - 24 martie 2024

Totul este un sens benefic al tuturor lucrurilor care vă înconjoară. Aveți libertate de acțiune și vă veți salva chiar într-o situație dificilă în care voi ați spus lucruri mai grele. Întoarcerea unei persoane dragi vă va aduce o mare bucurie. O săptămână cu multe reușite. 

Gemeni - horoscop 18 - 24 martie 2024

Au o săptămână în care pot fi trădați, abandonați de cineva din jur și intrați într-o situație din care nu puteți ieși sau nu puteți face mare lucru pe moment. Părăsiți acea persoană care v-a trădat, pentru că nu va fi niciodată prieten.

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/horoscop-18-24-martie-2024-cu-mihai-voropchievici-zodia-care-are-parte-de-succes-reusita-si-un-contract-semnat_37646.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel