Horoscop 17 ianuarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Aveți un gând de RENUNȚARE!
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Luna plină este undeva în casa X-a la voi. Chiar de astăzi luna e acolo și în opoziția cu Pluto, ce ar însemna? Înseamnă că mulți veți ajunge în punctul în care vă veți da seama că nu vă plac lucrurile de la serviciu sau relația voastră cu superiorii, care la început părea una safe, una sigură, dintr-o dată nu mai este. Totul pentru că există momente de frustrare, iar unii dintre voi veți lua decizia să părăsiți locul de muncă, să căutați altceva sau să ziceți ”gata, plec!”.

Horoscop SCORPION

În continuare, grijă mare, mare la cheltuieli. O să tot faceți cheltuieli, nu puteți să vă împotriviți acestui fapt. Luna plină se va activa pe casele III-IX, acte, documente. Evitați scandalurile! Și cele în care sunteți implicați, dar și cele în care nu sunteți implicați. Dacă ați sta departe de ele, ar fi vis. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Nu încercați să convingeți pe nimeni de nimic, pentru că nu vă iese, cel puțin astăzi și mâine. După care, pe partea financiară, s-ar putea să vă treziți că nu mai aveți banii visați în cont sau pe card. Ar trebui să faceți o verificare zilele acestea, mai ales pentru cei care sunt mai zăpăciți.

Horoscop CAPRICORN

Conjuncția Soare-Pluto se petrece în semnul vostru, iar Luna plină se va duce în casa a VII-a.. Aveți grijă la relații .Și pentru că este și Venus retrograd în casa I, este un moment din acela din care trebuie să puneți limite, să spuneți „iubitule, iubito, astăzi tu duci gunoiul”. Dintr-o dată vreți să simțiți că se fac lucrurile în doi și chiar trebuie să faceți lucrurile acestea așa. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Nu sunt zile ușoare. Cu Mercur retrograd lângă Saturn mintea vă este înnegurată, sunteți foarte tensionați, un masaj nu ar strica, să știți, asta unu la mână. Doi la mână, nu aveți energie deloc, sunteți pur și simplu sleiți, de somn, hrană sănătoasă, liniște și să puneți limite. Adică când oamenii vă spun să mai faceți ceva, voi să le spuneți că mai poate fi făcut și mâine. 

Horoscop PEȘTI

Vă bântuie așa un gând de renunțare, ori la locul de muncă, ori la relații, ori la casa unde stați, ori la modul în care vă îmbrăcați. Orice! Este un gând de renunțare și să știți, că bine ar fi să stați pe acest gând de renunțare, astfel încât să vă țineți de el în curând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel