Horoscop 17 ianuarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Emoţii, anxietate și tensiuni pentru o zodie - Te simți manipulat!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

În cadrul horoscopului săptămânal, 17-23 ianuarie 2022, astrologul Daniela Simulescu a subliniat că ”fără îndoială, unul dintre cele mai marcante evenimente ale primei luni din 2022, este Luna Plină din Rac de pe 18 ianuarie. Nu vom avea de-a face cu o Lună Plină simplă deoarece Soarele va fi conjunct cu Pluto. Deci mulți oameni vor fi puși în fața unui ultimatum.

Lui Pluto nu îi plac jumătățile de măsură și preferă să dărâme ceva de care tragi cu dinții deși nu îți face bine. Dacă nu te predai singur, riști să te trezești cu o criză intensă, potrivit astrosens.ro. Emoțiile noastre vor fi haotice și vom lua totul într-un mod prea personal. Vor exista factori declanșatori la orice pas în jurul nostru. Mai ales în cadrul familiei sau la serviciu. 

BERBEC

Nu te arunca în planuri măreţe. La începutul săptămânii, ar trebui să îţi dai seama ce este toxic în jurul tău. Mişcarea îţi face bine.

TAUR

Este destul de multă confuzie în jurul tău şi ai face bine să nu laşi resursele pe care le deţii să se scurgă. Atenţie la cât îţi consumi din energie!

GEMENI

Această perioadă este foarte epuizantă pentru tine, ai acces la nişte părţi interioare foarte puternice şi devii obsedat de ce se întâmplă acolo, de cum să faci să fie mai bine.

RAC

Emoţii multe, anxietate, tensiuni, presiuni, dar nu îţi cere nimeni nimic. Senzaţia ta este ca oamenii din jurul tău te obligă, te manipulează să faci chestii. Însă tu, pe dinăuntru, îţi doreşti lucrurile acestea, dar nu ştii cum să le exteriorizezi.

LEU

Muncă multă, lipsă de motivaţie, oboseală. Vreţi să vă impuneţi, după care vă răzgândiți. Sunt nişte zile alandala.

FECIOARĂ 

Aveţi grijă, încă de astăzi, la relaţiile cu copiii, cei care aveţi, iar ceilalţi la ceea ce vă place vouă să faceţi. Poţi amâna o vizită pentru a sta mai multe cu tine pentru a avea grijă de ceea ce îţi place ţie.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel