Horoscop 17 februarie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Tensiuni în familie pentru o zodie. "Vor fi precum un bumerang"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 17 februarie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Tensiuni în familie pentru o zodie. "Vor fi precum un bumerang" / Foto: Pixabay, de Ryan McGuire
Horoscop 17 februarie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Tensiuni în familie pentru o zodie. "Vor fi precum un bumerang" / Foto: Pixabay, de Ryan McGuire
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Vezi tu, Soarele în pești nu are multă energie, nu este în plenitudine și intrând în Casa a 6-a la tine nu ar strica să vezi câte ore dormi, și pe bune îți spun, să vezi cât timp mănânci, cât timp consumi cu oamenii toxici sau să vezi cât timp consumi pe chestiuni care nu îți aduc nimic, niciun câștig. Cu alte cuvinte ar trebui să stai pe banca de rezervă în perioada următoare. Nu este nasol să stai pe banca de rezervă, câteodată ai o altă viziune asupra jocului care ar putea să te ajute în momentul în care intri pe teren.

SCORPION

Soarele intră în Casa a 5-a. După ce că a fost și Venus pe acolo pe lângă Neptun, ce să spun? În continuare este o perioadă bună pentru romantism și profită de ea pentru că din martie Saturn intră aici și zice: Gata cu floricelele, cu inimioarele, cu ursuleții de pluș cu pupăcelile. Le avem și pe astea în continuare, dar trebuie să ne gândim ce facem în mod serios cu lucrurile astea.

SĂGETĂTOR

Iată, am avut conjuncția Venus-Neptun în Casa a 4-a, Soarele va intra tot acolo și te pregătește și pe tine de intrarea în Saturn.Ce vrea să spună asta? Că dacă ai probleme legate de partea imobiliară, dacă sunt tensiuni în familie, nu le amâna, nu te face că nu le vezi, nu te face că nu există pentru că te vor lovi și mai mult. Vor fi precum un bumerang, așa că eu îți recomand să faci o vizită părinților, să faci o vizită rudelor sau să îi lași pe ei să vină la tine și să discutați ce arde. Este un weekend bun pentru stat mai mult acasă.

CAPRICORN

Soarele va intra în Casa a 3-a, ai chef să te plimbi, ai chef de drumeții. Este o perioadă bună pentru examene, o perioadă bună pentru prezentări, dar oarecum bună și pentru empatie. Cu Soarele în Pești în Casa a 3-a îți vei înțelege mai bine frații și surorile, și ei pe tine.la rândul lor și în același timp, ai capacitatea de a asculta și a auzi în același timp, un mare dar, din punctul meu de vedere.

VĂRSĂTOR

Soarele a ieșit de la tine din semn unde s-a întâlnit cu Saturn, iese de la tine din semn în sfârșit se duce în Casa a 2-a și zice: Domnule, e vremea să facem puțină curățenie în zona financiară. Câți bani câștigi, câți bani cheltui, câți bani păstrezi. Deci o educație financiară nu ar strica pentru că dacă vine Saturn în casa a 2-a te va obliga să trăiești cu mai puțini bani.  Mai puțini bani nu neapărat că rămâi fără venituri, dar e cazul să înveți să fii mai econom. Vei fi mai econom cu adevărat după ce va ieși Neptun în 2025-2026 din zona aceasta, dar hai să începem de pe acum.

PEȘTI

Soare intră în sfârșit în semnul tău. Deși nu este plin de putere, tu accesezi așa o doză în plus de energie și parcă vrei și tu mai multă atenție. Începe o perioadă bună pentru a-ți schimba înfățișarea, își spuneam și zilele trecute, să îți schimbi garderoba, să îți schimbi postura și să înveți să atragi atenția în momentele în care chiar trebuie ca pe urmă să nu stai să te gândești de ce cu tine nu a vorbit, de ce pe tine nu te-a băgat în seamă.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel