Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 17 februarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va avea discuții cu șeful, la serviciu. Mare atenție!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels(Pavel Danilyuk)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels(Pavel Danilyuk)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Conjuncția Venus - Marte în Capricorn, ce marchează toată luna februarie, dar mai ales perioada 14 - 24 februarie, va avea efecte până în 6 martie 2022.

"Dacă relația voastră a trecut prin teste și n-ați renunțat, acesta este momentul în care să stați unul lângă altul și să ziceți ”Ce vrem noi de acum încolo de la noi?”. Să spuneți ce vreți, să vă întâlniți și să începeți să munciți pentru voi, împreună. Nu este un aspect ca-n filme, romantic, dar este unul care vă ajută să-i oferiți timp celuilalt să căpătați încredere, pentru că un asemenea aspect vorbește despre încredere și despre timp. Venus - Marte în Capricorn asta spune: hai să dăm timp! 

Pentru cei singuri, aspectul vă recomandă să vă oferiți vouă ce aveți nevoie de la celălalt, să vă dați seama ce vă face pe voi să vă simțiți în siguranță. Aceste aspecte au nevoie de siguranță. Când vorbim despre acest semn, vorbim și despre siguranță financiară, pentru că iubirea trece prin stomac la Venus - Marte în Capricorn. Și pentru cei singuri, conjuncția este foarte bună, pentru că-i ajută să se valorizeze mai mult, să ia mai în serios standardele” a spus astrologul Daniela Simulescu, scrie astrosens.ro.

BERBEC

Poţi pierde anumite obiceiuri financiare pe care până acum le considerai normale. Îţi vei da seama că se poate şi fără.

TAUR

Astăzi, vei primi sprijin din partea celorlalţi astfel încât să ţi se ofere o eliberare. Vei primi un sfat, o soluţie, astfel încât să te simţi mai liniştit. Şi chiar te ajută!

GEMENI

Este unul dintre acele aspecte care te ajută pe plan profesional, în momentul în care zici ca ei şi faci ca tine. Dacă vorbeşti cu un șef, cu un coleg şi încearcă să îţi spună nişte lucruri, zici "da, da, da", dar faci ca tine şi nu o să fie nicio problemă.

RAC

Este o zi în care poţi să fii curios, receptiv, să fii atent la oameni, să înveţi ceva din comportamentul celorlalţi. Te ajută informaţiile respective.

LEU

Jupiter este în Casa a opta iar Uranus este în Casa a zecea. Un asemenea sextil te pregăteşte pentru ceva profesional, pentru un sprijin unde nu te-ai fi aşteptat. Astăzi, ai grijă la partea financiară.

FECIOARĂ 

Luna pătrunde în semnul tău şi vei fi plin de emoţii. Nu ştii ce să faci cu ele şi reacționezi. Astăzi, absorbi stările din jur. Trebuie să înveţi să te delimitezi.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel