Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 17 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu este în apele ei. Trebuie să-ți vindeci sufletul!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Avem și un trigon între Marte din Fecioară și Uranus din Taur. Ingredientul necesar pentru a obține o victorie este libertatea. Cu cât avem mai multă flexibilitate în acțiunile noastre, mai ales la serviciu, cu atât vom atinge mai multe obiective. Tendința principală va fi aceea de face schimbări, puțin excentrice pentru cei de lângă noi. Însă cum aspectul se petrece pe semne de pământ, cu siguranță că nu vom risca într-un mod exagerat. Vă recomand să vă regândiți rutinele. 

BALANȚĂ

Toată vara pentru tine a fost cu suişuri şi coborâşuri. Nu prea îţi ies lucrurile. Nu trage de ele, nu exagera cu nimic şi nu încerca să salvezi un înecat. Dacă s-a înecat o situaţie, las-o înecată.

SCORPION

Un sentiment de zădărnicie te vizitează, zilele acestea. Vor fi unii dintre voi care nu au de ce să se plângă, dar pur şi simplu nu le convin anumite situaţii - nici financiar, nici personal, nici profesional. Ţi se pare că nu merge nimic cum trebuie, dar trebuie să îţi întorci atenţia asupra ta, să îţi dai seama ce faci tu de eşti aici.

SĂGETĂTOR

Zilele acestea, acordă multă atenţie asupra proiectelor de la serviciu, nu le trata cu superficialitate.

CAPRICORN

Vin perioade în care liberul arbitru nu prea există pentru mulţi dintre voi, în care viaţa se desfăşoară şi voi asistați precum un spectator. Este timpul, pentru mulţi dintre voi, să vă gândiţi la principiile voastre şi să vi le puneţi pe o hârtie, să vă dați seama ce mai este negociabil şi ce nu în relaţie cu voi, cu ceilalţi - fie acasă, fie la serviciu.

VĂRSĂTOR

Nu sunteţi în apele voastre. Relaţiile nu funcţionează aşa cum ar trebui. Tot ce se întâmplă în relaţiile afective reprezintă oglinda voastră. Vedeţi ce anume nu merge şi ce anume puteţi vindeca. Puţină blândeţe asupra voastră!

PEȘTI

Nu uita ceva: munca e bună, dar tot ce este exagerat face rău. Ai nevoie de un echilibru, pentru că altfel vei dezechilibra alt domeniu al vieţii tale şi te vei trezi că nu merge nimic şi te vei autosabota, trecând la autoindulgență. Nu este bine. Fii mai blând şi încearcă să munceşti cât şi cum trebuie.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel