Horoscop 17 - 23 iunie 2024. Voropchievici: Zodia cu beneficii pe linie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
foto captură video
foto captură video
Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 17 - 23 iunie 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Are Steaua, o carte foarte bună, care simbolizează începerea unei noi acțiuni, începerea unei activități profesionale reușite, dar și o realizare materială pozitivă.

Taur

Are o carte mai degrabă pozitivă care îi convinge că energia lor în săptămâna următoare este bine canalizată. Au forță activă, sunt dominați de ambiție, dinamism, combativitate, reușită și domină situațiile în care se implică.

Gemeni

Au Bulgărele de Foc. Ei și așa sunt rapizi din naștere, dar săptămâna viitoare intră în viteza a 6-a. Prin rapiditatea lor, Gemenii atrag în viață o schimbare benefică de situație. Vor fi implicați în deplasări, delegații și nu vor sta prea mult pe acasă. Șansa e de partea lor.

Rac

Are cartea super-pozitivă Galbenul. Racii renasc, au un sens benefic al tuturor lucrurilor și au parte de libertate și se salvează dintr-o situație dificilă în care cu nebăgare de seamă au reușit să intre. Au parte și de vești, dar și de întoarcerea unei persoane dragi pe care nu au văzut-o de multă vreme.

Leu

Soarele intră în curtea lor. Vor avea parte de fericire, reușită, se vor afirma, le vor fi recunoscute meritele și pot clarifica o situație. Dau dovadă de mare vitalitate, succes în tot ceea ce fac, iar creativitatea va fi la cote extraordinare.

Fecioară

Are parte de o carte neutră și undeva pozitivă. Vor da dovadă de receptivitate, răbdare, dragoste de natură, dar au parte și de dezvăluirea unor secrete pe care le-au ascuns. O întâlnire călduroasă vă ține în priză.

Balanță

Orizontul, o carte foarte bună. O săptămână cu un echilibru bun, vor face o călătorie, posibil și în străinătate pentru unii. Cei mai tineri vor avea descoperiri pasionale. În tot ce întreprindeți, înaintați cu siguranță. Aveți parte de succes, reușite, iar oamenii de afaceri vor avea parte de semnarea unui contract.

Scorpion

O carte dificilă, mai degrabă negativă. Simbolizează sfârșitul unei situații în care automat transformarea se impune. Dacă nu acceptați această transformare, ajungeți la un sfârșit neplăcut sau un eșec. Încercați să acceptați schimbarea în profunzime, nu superficial.

Săgetător

Au furtuna de partea lor. Au muncit mult în săptămânile precedente, sunt bulversați de o situație, așa că au parte de furie, dispute, orgoliul lor e rănit undeva și sunt plini de nervi. Încercați să vă calmați, evitați disputele, lacrimile, furia și crizele de care aveți parte. Se impune mai multă prudență, pentru a evita o ruptură violentă.

Capricorn

Au o carte neutră, care indică faptul că în curând vor face o alegere. Trebuie să renunțați la ezitare, îndoială, dualitate, neliniște și rivalitate. Reflectați înainte de a acționa.

Vărsător

Au parte de Cenușiu, o carte neutră, care simbolizează o săptămână cu multă înțelepciune. Lăsați timpul să treacă, aveți nevoie de multă putere de reflecție și de liniște, dar și să vă retrageți un pic în singurătate alături de niște persoane în vârstă, cu care să discutați niște lucruri frumoase sau să depănați amintiri. E o săptămână în care o recompensă neașteptată revine în prim-plan.

Pești

Au parte de Râu, care e o carte negativă. Simbolizează iluzii pierdute, rea-credință din partea unor prieteni sau cunoștințe. Aveți parte de un abandon, o trădare, dar sunteți și prizonierii unei situații și nu puteți face mare lucru pentru a ieși din ea. Puțină răbdare și totul se va rezolva în finalul săptămânii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel