Data publicării:

Horoscop 17 - 23 iulie 2023. Zodia care trebuie să aibă mare grijă săptămâna aceasta. Daniela Simulescu: Îți dăunezi cumplit de mult! / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a făcut câteva previziuni pentru zodia Berbec. 

„Venus guvernează partea de dragoste, de relații, dar guvernează și banii. În primul rând ne afectează pe noi, doamnelor și domnișoarelor, pentru că Venus este planeta feminității, a frumuseții, este cea care ne reprezintă din multe puncte de vedere. Ea când se pregătește să retrogradeze, veți observa că multe dintre voi nu vă mai împăcați cu înfățișarea, cu vestimentația, cu efectiv cine sunteți voi ca femei și veți ava nevoie să reformați ceva, să schimbați. 

Urmează o perioadă nemaipomenită pentru a vă recâștiga feminitatea. Vedeți că Venus vorbește și de sănătate, sănătatea feminină în primul rând. Venus, în retrogradarea sa, va face careurile cu Uranus și cu Jupiter. De cele mai multe ori când planeta feminității este puțin lovită de Uranus, care este foarte destabilizant. Cu siguranță tot sistemul endocrinologic, tot sistemul ginecologic, dacă e ceva ce nu funcționează în viață noastră, de obicei, femeile somatizează în aceste zone.", a spus a spus Daniela Simulescu. 

Berbec/Ascendent în Berbec

„Nu-mi place săptămâna aceasta. Marte, guvernatorul tău, e în casa a 6-a, în opoziție cu Saturn. Din punct de vedere teoretic, efectiv, te simți blocat, te simți înfrânat, te simți limitat, restricţionat. Nivelul de stres de la locul de muncă este uriaș. Problema e că s-ar putea să înflorești și când înflorești îți mai adaugi câteva grade de durere.

Ai grijă la relațiile cu colegii! S-ar putea să nu te asculte, nici tu să nu-i asculți pe ei, crizele care apar la serviciu, nu o lua razna, nu este cazul. Sănătatea nu e de lăsat deoparte. E clar că s-ar putea să fie nevoie de consultații, de verificări, de analize, de tot felul de intervenții.

De asemenea, gândește-te la un lucru, cu Saturn în casa a 12-a îți vei da seama că sunt situații pe care nu le poți gestiona, echilibra, nu poți să te ocupi de ele. Dacă apare în familie o situație și tu ți-ai dori, nu ai ce să faci. Permite-ți, săptămâna ce urmează, să nu ai ce să faci, să nu te bagi tu în toate evenimentele, în toate proiectele. Îți dăunezi cumplit de mult!

Faptul că Venus își începe retrogradarea în casa a 5-a, bineînțeles, ești printre primii afectați, din punct de vedere amoros, în perioada următoare. Asta nu o să se întâmple  la toți, dar pentru unii dintre voi, căscați bine urechile, deschideți bine ochii și uitați-vă ce nu vă mai convine la partenerul pe care îl aveți acasă, cine se reîntoarce în viață voastră, dar și unde aveți niște ispite, niște tentații.

Trebuie să aveți mare grijă la asta și grijă la bani!”, a spus Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel