Horoscop 16 septembrie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Multe cheltuieli pentru o zodie. Aruncă banii pe fereastră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi,16 septembrie, vom avea un careu între Venus în Fecioară și Marte în Gemeni. ”E o tensiune între cele două: Venus e cu iubirea, Marte e cu pasiunea, cu acțiunea și cu senzualitatea. Apare o tensiune, multe relații vor trece printr-o zonă pasiv-agresivă și apar dificultății, mai ales la nivel de comunicare. Acest careu se simte mai ales în hărțile celor care au marcaj mutabil, vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și de Pești. 

Pe 17 septembrie, vom avea o opoziție între Soare și Neptun, debusolantă, plină de confuzie, în care să avem grijă să nu-i credem pe cei din jurul nostru, cu atât mai mult cu cât chiar noi vom avea tendința de a-i manipula", spune astrologul Daniela Simulescu.

În luna septembrie, este activ ultimul careu dintre Saturn și Uranus. Anul trecut, de trei ori s-a produs acest careu, după cum a notat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu: 17 februarie, 14 iunie, 24 decembrie. De această dată, careul nu se mai produce la grad perfect, dar ”se resimte și se va simți!”. Uranus este în Taur, iar Saturn este în Vărsător. Careul dintre cele două își va face simțită puternic prezența de la jumătatea lunii septembrie până în primele săptămâni din octombrie. 

"Uranus zguduie tot ce e sigur"

”Uranus în Taur ne-a adus schimbări financiare, bruște, neașteptate și schimbări în zona de confort, din 2019. Saturn în Vărsător s-a axat pe comunitate, colectivitate, drepturile și libertățile noastre. Uranus zguduie tot ce e sigur, dar, în același timp, Saturn în Vărsător ne obligă să ne facem o idee despre viitor, despre un viitor care nu mai știm cum arată” spune astrologul DCNews și Astrosens, care atrage atenția că ”atunci când vorbim despre un careu, vorbim despre o tensiune, de o nevoie interioară de a schimba ceva”.

”Acest aspect se petrece mai ales în viețile celor cu marcaj fix în astrogramă, de cei care au Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, unghiuri sau noduri în aceste semne. Vă invit să vă uitați la tot ce s-a întâmplat anul trecut radical în viața voastră, la lucrurile de care ați tras cu dinții, s-au întâmplat și n-ați știut să le gestionați” transmite Daniela Simulescu. Acum e momentul să vă dați seama că ”nimic nu este sigur” și să analizați, la rece, de ce s-a întâmplat acel eveniment în viața voastră. Prin acest ultim careu, trebuie să accepți, de fapt, că ”totul se poate schimba de la o zi la alta”.

BERBEC

Tare ai vrea să nu munceşti, zilele astea, dar se trezesc alţii să te pună pe drumuri, să faci tot felul de comisioane. Îţi fac programul alţii, zilele astea, dar nici nu ai cum să refuzi.

TAUR

Atenție la oamenii cu care îţi petreci timpul, pentru că ei nu ştiu ce vrei tu, ce resurse ai, ce energie şi vor face planuri. Dacă le accepţi, trebuie să iei în calcul toate posibilitătile. Ţi-ar face mai bine să calculezi tu toţi paşii.

GEMENI

Aspectele săptămânii te vor scoate din sărite.Dacă petreci timp cu părinţii, cu bunicii, cu fraţii, cu surorii, cu verişorii, te vor scoate din sărite. Îţi aduci aminte tot ce ţi-au zis, ce ţi-au făcut, dar parcă eşti blocat. Nu ştii ce să faci, cum faci. Vei obosi foarte mult în weekend.

RAC

Nu promite, astăzi, la serviciu mai mult decât poţi face. Jonglează puţin. Călătoriile pe care le faci vor fi marcate de foarte mult neprevăzut. Nu va fi tot timpul pe placul tău. 

LEU

Extraordinar de multe cheltuite, multe pentru a demonstra ceva cuiva. Sunt multe cheltuieli inutile, nejustificate.

FECIOARĂ

Vrei să impresionezi pe cineva zilele astea, doar că nevoia asta trebuie să fie pe o bază stabilă şi nu doar pentru a primi aplauze şi validare. Sunt doar pe moment şi apoi te trezeşti, săptămâna următoare, cu un șoc.

Vezi și: Horoscop 16 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să fie atentă la prieteni. Nu dau doi bani pe ceea ce faci

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel