Horoscop 16 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Conjuncție romantică pentru o zodie. "O zi nemaipomenită"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 16 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Conjuncție romantică pentru o zodie. "O zi nemaipomenită" / Foto: Pixabay, de Ben Kerckx
Horoscop 16 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Conjuncție romantică pentru o zodie. "O zi nemaipomenită" / Foto: Pixabay, de Ben Kerckx
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Cred că v-am mai spus și zilele trecute că bârfele de la locul de muncă nu sunt bune. Victimizările, căutarea scuzelor și eu nu mi-aș crede colegii, și vedeți că și voi aveți tendința astăzi de a vă păcăli colegii doar ca să vă iasă vouă anumite proiecte. Să nu îi acuzați doar pe ei că și voi puteți să faceți la fel.

SCORPION

Tripla conjuncție de astăzi este foarte romantică pentru voi. E o zi în care aveți creativitate, aveți idei, sentimente, stări pe care altădată nu le lăsați să intre în viața voastră. Relațiile cu copiii pot fi mai complicate, dar în rest, pentru romantism este o zi nemaipomenită. Și să nu uităm că Venus va intra Casa Relațiilor mâine.

SĂGETĂTOR

Sunteți puțin răsfățați astăzi, astăzi parcă vi se cuvine. Nu vi se cuvine nimic, nici pe plan amoros, nici pe plan, nici pe planul familiei, așa că astăzi veți avea senzația că nimeni nu vă face pe plac, când, de fapt, nimeni nu este obligat să vă facă vouă pe plac. Ar trebui să dea de gândit tendința asta de astăzi.

CAPRICORN

Tripla conjuncția Soare-Mercur-Neptun din Casa a 3-a mie îmi place la voi pentru că vă deschide mintea, vă face mai dispus să acceptați și alte variante, nu mai sunteți la fel de conservatori astăzi, nu mai sunteți la fel de rigizi, parcă ziceți: "Hai măcar să arunc un ochi, hai să citesc, măcar să văd". Altădată nu ați făcut-o, dar astăzi sunteți dispus și asta este de bine.

VĂRSĂTOR

Cheltuielile, banii, s-ar putea să luați decizii, că vi s-a luat de anumite proiecte și bineînțeles că veți pierde anumite sume de bani, dar pe de altă parte vă pot veni idei, vă puneți idei legate de bani, dar nu trebuie să investiți neapărat astăzi. Gândiți-vă ce v-ați dori, dar nu aruncați cu bani astăzi.

PEȘTI

Dacă nu ar fi fost Saturn în semnul vostru nu știu cum ar fi fost această zi, e destul de neclară, în trafic, până și în lift sunteți pierduți, până și la magazin dacă vă duceți, stați la coada nepotrivită, vă duceți după pâine și de fapt plecați cu altceva de la magazin și uitați de pâine. Aveți mintea foarte încâlcită astăzi. Sunteți foarte încurcat, e multă zăpăceală, deci aveți puțină grijă de integritatea voastră că în zile din acestea cu multă confuzie nu știi pe unde te duci și ce faci.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel