Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 16 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să-și verifice datoriile. Viaţa şi moartea sunt legate, iar voi aţi simţit asta

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Freepik
Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pluto mai petrece câteva zile în semnul Capricornului. La fel și Soarele. Zilele următoare, vom resimți o atmosferă încărcată, dar și nevoia de a o lua de la capăt, de a accepta unele situații care nu se mai pot schimba. 

BERBEC

Ai face bine să te gândeşti la schimbările pe care le-ai avut pe plan profesional. Acum, eşti într-un loc, acesta este bun pentru tine şi de aici ar trebui să începi să construieşti.

TAUR

V-aţi schimbat foarte multe principii. Dacă nu le aveaţi, v-aţi dat seama de ele, valori, filozofia de viaţă şi mulţi aţi decis să călătoriţi, să studiaţi, să învăţaţi. Poate vă mai daţi timp, dacă nu v-aţi ocupat serios de aceste domenii.

GEMENI

Viaţa şi moartea sunt legate, sunt conectate, nu există una fără cealaltă. Cumva, din 2008 încoace, voi aţi simţit foarte bine aceste lucruri.Verificaţi-vă conturile în bancă, datoriile, ratele, cheltuielile.

RAC

Din 2008 încoace, aţi rupt relaţii, aţi început relaţii. Totul a fost foarte dureros câteodată sau detaşat. Au fost şi situaţii din acestea în care eraţi în relaţii, totul funcţiona, dar parcă era prea linişte. Ceea ce nu vă face bine. Ce nu vi potriveşte dispare. Trebuie să vă dați seama şi de puterea personală câştigată din 2008 încoace.

LEU

Multe schimbări pe plan profesional, legate de locul în care munceaţi, de colegi, de birou, dar şi de sănătate. Până la sfârşitul săptămânii, s-ar putea să aveţi tot felul de situaţii în care aveți impresia că nu mai puteţi de aici încolo. Nu! Se mai poate încă puţin.

FECIOARĂ 

Faceţi tot posibilul să nu cădeţi într-o pasă proastă şi să nu vă lăsați influenţat de problemele celor din jur, că nu sunt ale voastre, sunt ale lor.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel