Data publicării:

Horoscop 16 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile ciudate pentru o zodie. Nu mai știi ce vrei și arunci cu banii mai mult decât e cazul

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Marte îţi dă forţă, energie. Ai putea profita, săptămâna aceasta, să faci mai multe lucruri decât ai făcut săptămâna trecută.

TAUR

Gândeşte-te bine la filozofia ta, în ceea ce privește partea profesională, ce eşti dispus să faci şi ce nu. S-ar putea, zilele următoare, să te confrunţi cu anumite cereri.

GEMENI

Zilele acestea sunt destul de instabile. S-ar putea ca, de dimineaţă, să vrei ceva, seara să vrei altceva. Nu că nu ţi-ar fi cunoscută această parte a ta, doar că zilele acestea s-ar putea să te deranjeze chiar şi pe tine.

RAC

Planurile de viitor sunt destul de instabile. Una ştii de dimineață, una ştii după-amiază, una seara şi s-ar putea să cheltuieşti mai mult decât te-ai fi gândit.

LEU

Toate planurile pe care ţi le faci, astăzi, din punct de vedere profesional, pentru următoarele zile, nu te vor ajuta. Aşa că mai bine nu îţi faci planuri şi aştepţi să vezi ce se întâmplă, pentru că vei fi nevoit să treci de la o extremă la cealaltă sau să te ajustezi, să înveți să trăiești cu o oarecare instabilitate.

FECIOARĂ 

Aşa cum a început anul continuă şi săptămâna. Ține-te de propria persoană. Egoismul acela pe care toată lumea îl strigă şi îl privește într-o notă peiorativă este, mai degrabă, iubirea de sine. Ai grijă de tine! Ascultă-ţi dorinţele!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Previziuni 16-22 ianuarie

 

Săptămâna 16-22 ianuarie va beneficia de trei aspecte importante! 

Pe 18 ianuarie, Mercur își reia mersul direct în semnul Capricornului. Să ne reamintim că și-a început retrogradarea pe data de 29 decembrie. De miercuri încolo ne vom putea organiza viața așa cum ne dorim. Nu va trebui să ne mai lovim de probleme din trecut. Gândirea va fi una pragmatică, nu ne vom mai lăsa furați de peisaj și vom putea lua decizii importante. Bineînțeles cu responsabilitate și asumare. Și putem spune că a doua parte a lunii va fi mult mai bună dat fiind faptul că Marte și Mercur sunt directe. 

Conjuncția Soare-Pluto din semnul Capricornului ne direcționează și ea către viitor. Avem puterea de a arde trecutul astfel încât să nu îl mai lăsăm să ne controleze. Ne putem baza pe puterea interioară. 

Pe 20 ianuarie, Soarele trece în semnul Vărsătorului. După seriozitatea Capricornului, trecem la detașarea unui semn de aer. Timp de o lună vom fi sociabili, dornici să cunoaștem alți oameni, optimiști în ceea ce privește planurile de viitor, dar și dispuși să încălcăm puțin normele societății. Vărsătorului nu îi place spiritul de turmă. Vom fi mai deschiși la minte și dornici de varietate. 

Pe 21 ianuarie avem prima Lună Nouă din 2021. În semnul Vărsătorului. Și bineînțeles că nu este un eveniment simplu. Spun asta pentru că Luna va fi în opoziție cu Lilith(conjuncție cu Priap) și în sextil cu Jupiter din Berbec. Ar putea fi un moment bun pentru a ne face planuri sau pentru noi începuturi. Dar trebuie să avem grijă la motivația din spatele acestora. Pentru că dacă vom fugi de ceva ce nu știm să gestionăm, ne vom fura căciula singuri. Deci va trebui să găsim soluțiile pentru a ne vindeca unele traume mai întâi. 

Pe 22 ianuarie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Nodul Nord din Taur. Un aspect bun pentru a ne gândi încotro vrem să o apucăm, mai ales că Mercur nu mai este retrograd. Dar atenție, că amândouă planetele sunt în semne de pământ, deci nu este vorba de idealuri, ci de chestiuni cât mai pragmatice cu putință.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel