Data publicării:

HOROSCOP 16 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pauze MICI și DESE pentru nativii unei zodii

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels / Horoscop 16 februarie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 16 februarie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Luna plină vă priește, vă place. E un moment în care ați putea să îi ascultați pe ceilalți și să le urmați sfatul. Nu trebuie să fie neapărat sfat, dar poate să fie o discuție la care aflați niște lucruri. Mai bine ascultați astăzi decât să vorbiți voi.

Horoscop SCORPION

Răbdarea vă va fi testată, autoritatea vă va fi testată și bineînțeles s-ar putea să fiți puși în fața unor compromisuri pe care va cam trebui să le faceți, dar dacă le faceți, să aveți niște termeni și condiții. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Este o zi bună pentru a planifica călătorii, pentru a învăța pentru un examen, pentru a citi o carte nouă, pentru a începe un curs online, un workshop. Este o zi bună în care să nu stați pur și simplu în rutină.

Vezi și: Horoscop 16 februarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zi proastă pentru o zodie, astăzi. Nervi întinși la maximum!

Horoscop CAPRICORN

Luna plină se petrece în casa a opta. V-aș recomanda să faceți o verificare la tot ce înseamnă facturi, taxe, impozite, scumpiri, pentru că atunci când vorbim de o lună plină ca asta, e clar că undeva apare un serviciu care s-a scumpit peste noapte, dar s-ar putea să îl puteți schimba, că găsiți în altă parte o ofertă mult mai bună.

Horoscop VĂRSĂTOR

Luna plină se petrece pe casa a șaptea și vă convine sau nu sau vă supărați sau nu vă supărați, veți depinde de alții astăzi, depindeți de timpul lor, de dispoziția lor, de partener, de colegi. Vreți să se facă ceva și colegul are altceva de făcut și trebuie să stați după ell mult și bine. Voi îi spuneți, îi tot spuneți, dar tot stați după el. Se mai întâmplă. 

Horoscop PEȘTI

Vorbim despre sănătate. Vorbim despre faptul că nu trebuie să uitați să mâncați astăzi, sau să dormiți sau să vă odihniți sau să beți apă. Presupune și un pic de „până aici, mă retrag cinci minute”, stau undeva într-o păturică, mă plimb puțin, ies pe balcon, trag o gură de aer, apoi mă întorc. Acordați-vă azi pauze mici și dese, astfel încât să vă recuperați. 

Vezi HOROSCOPUL integral aici: 

Youtube video image

                                                                                                                                       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel