Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 16 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să uite trecutul. Ai grijă ce decizii iei!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi avem Luna Nouă în Leu. De obicei, o Lună Nouă nu produce evenimente vizibile semnificative, dar de data aceasta va fi în conjuncție cu Lilith și în careu cu Uranus din Taur. Deci ne vom confrunta cu multă imprevizibilitate. Mai ales în cadrul relațiilor. Pentru că să nu uităm că Venus este retrogradă în același semn. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt. Să ne reluăm pasiunile. Cei care pot beneficia serios de această fază a lunii sunt cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

BERBEC

Este momentul potrivit să schimbi ceva în modul în care munceşti, în modul în care te ocupi de rutina zilnică, modul în care comunici sau intri în activităţile colericilor.  Astăzi, înveţi să îţi eficientizezi energiile.

TAUR

Fii mai atent la tot ce înseamnă familie şi viaţa personală decât partea profesională.

GEMENI

S-ar putea să te trezeşti că ai momente în care simţi că "te curentează" ceva. Îţi vin ideile, spui, te mişti, ai tot felul de gesturi - eşti mai neliniştit - dar datoria ta este să le arăţi altora şi alte variante ale vorbelor, ale gândurilor şi ale ideilor pe care ei le au.

RAC

Este bine să vrei bani, este bine să ai planuri despre cum să obţii mai mulţi, dar să nu ai așteptări, că ei vin de unde nu te aştepţi și pleacă la fel.

LEU

Poate să fie un prilej bun pentru a schimba ceva în viaţa ta, dar fără aşteptări!

FECIOARĂ 

Astăzi, mai faci mici schimbări, ajustări pe ici pe colo. Onorează nostalgia, dar nu lua decizii bazate pe sentimentele şi emoţiile din trecut.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel