Data publicării:

Horoscop 16-22 octombrie. Zodia care se enervează și își pierde cumpătul foarte repede / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 16-22 octombrie.

Rac/Ascendent în Rac

„În casa a IV-a bubuie totul, adică în casa familiei, tot ce ține de liniște și de echilibrul interior. Aflați ceva, vă enervați, vă pierdeți cumpătul, nu înțelegeți de ce oamenii fac anumite lucruri. Este neplăcut! Prima parte a săptămânii nu vă priește deloc. 

Spre finalul săptămânii, când Mercur se duce în casa a V-a, lucrurile se liniștesc. Vă recomand ca în primele zile ale acestei săptămâni să mâncați, să dormiți, să vă mișcați, iar când aveți timp liber trebuie să vă găsiți de lucru. Nu stați să concepeți scenarii. Anxietatea nu vă ajută la nimic. 

În a doua parte a săptămânii, când și Mercur intră lângă Marte în casa a V-a, este nevoie de distracție, de mers la evenimente, de petrecut, de cunoscut oameni. Trebuie să vă bucurați de viață. 

Dacă apar situații neplăcute în viața partenerului, nu încercați să le luați asupra voastră. Trebuie să fiți alături de el, dar să nu vă identificați cu problemele lui”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

CITEȘTE ȘI: Zodia care va face multe compromisuri în această săptămână. Daniela Simulescu: Nu scapi fără a lăsa de la tine / video

CITEȘTE ȘI: Horoscop 16-22 octombrie. Zodia care va avea probleme financiare / video

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel