Horoscop 15 iulie 2022. Zodia care trebuie să renunțe la persoanele toxice acum! Daniela Simulescu, astrolog DC News, previziunile zilei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens
Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de vineri, 15 iulie 2022. Emisiunea începe la ora 09.00 și va fi difuzată pe DC News și DC News TV.

Venus se rupe de careul cu Neptun. Vom începe să vedem mai clar situațiile romantice. Ne apropiem de o o conjuncție Mercur-Soare în semnul Racului. Cu greu ne vom dezlipi de părerile familiei. Luna va tranzita semnul Vărsătorului, aspect care ne va face mai prietenoși. 

Berbec

Marte nu face niciun aspect important, ceea ce înseamnă că ai un grad mai mare de libertate. Vor fi discuții importante în familie. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu pierzi timp și resurse în preajma persoanelor toxice. Pentru că vei regreta enorm pe urmă. 

Gemeni

Urmează niște zile în care nu prea vei avea un cuvânt de spus. Îți vei găsi cu greu cuvintele. Ai face bine să ai listă de cumpărături. 

Rac

Pe de o parte ești destul de interesat de ce se întâmplă cu oamenii dragi, pe de altă parte vei evita să te implici în problemele acestora. 

Leu

S-ar putea să te confrunți cu un nivel de oboseală la care nu te-ai fi așteptat și care te va împiedica să te ocupi de toate planurile. 

Fecioară

Nu îi vezi bine pe ceilalți, drept pentru care ar fi recomandabil să nu le accepți orbește propunerile sau să nu te aventurezi în problemele lor. 

Balanță

Vei depune eforturi consistente pentru a vedea obiectiv întâmplările din jurul tău astfel încât să nu faci acuzații nefondate la adresa cunoscuților. 

Scorpion

Te axezi prea mult pe ce spun ceilalți. Când adevărul este că vei găsi în tine toate soluțiile și ideile necesare pentru a rezolva ceva. 

Săgetător

Le reproșezi celorlalți că nu comunică, dar adevărul este că nici tu nu ești încă pregătit. Te bazezi prea mult pe propriul punct de vedere. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu îi implici prea mult pe apropiați în luarea unor decizii care au impact mare doar în viața ta. Te poți descurca. 

Vărsător

Luna îți va tranzita semnul, deci te confrunți cu destule emoții. La muncă vei avea multe de făcut care ți se vor părea total inutile. 

Pești

Astrele te invită să ții cont de ce faci tu și nu de acțiunile celorlalți atunci când porți o discuție importantă, mai ales la serviciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel