Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 15 februarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care simte că înnebunește, astăzi. Te vei lovi de tot felul de situații!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Craig Adderley)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Craig Adderley)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Conjuncția Venus - Marte în Capricorn, ce marchează toată luna februarie, dar mai ales perioada 14 - 24 februarie, va avea efecte până în 6 martie 2022.

"Dacă relația voastră a trecut prin teste și n-ați renunțat, acesta este momentul în care să stați unul lângă altul și să ziceți ”Ce vrem noi de acum încolo de la noi?”. Să spuneți ce vreți, să vă întâlniți și să începeți să munciți pentru voi, împreună. Nu este un aspect ca-n filme, romantic, dar este unul care vă ajută să-i oferiți timp celuilalt să căpătați încredere, pentru că un asemenea aspect vorbește despre încredere și despre timp. Venus - Marte în Capricorn asta spune: hai să dăm timp! 

Pentru cei singuri, aspectul vă recomandă să vă oferiți vouă ce aveți nevoie de la celălalt, să vă dați seama ce vă face pe voi să vă simțiți în siguranță. Aceste aspecte au nevoie de siguranță. Când vorbim despre acest semn, vorbim și despre siguranță financiară, pentru că iubirea trece prin stomac la Venus - Marte în Capricorn. Și pentru cei singuri, conjuncția este foarte bună, pentru că-i ajută să se valorizeze mai mult, să ia mai în serios standardele” a spus astrologul Daniela Simulescu, scrie astrosens.ro.

BERBEC

Îţi va fi foarte greau să asculţi şi părerile celorlalţi, să îi lași să îţi influențeze într-un oarecare mod viaţa, pentru că ai nevoie de mai multă atenţie, de mai multă validare şi simţi nevoia să fii luat în serios. De fiecare dată, astăzi, când simţi că nu ești luat în serios, te vei enerva.

TAUR

Eşti mereu în contra timp. Cu cât îţi setezi programul mai minuţios, cu atât vei fi mai în contra timp. Nu îţi pune într-o zi ceea ce poţi face în trei zile. Dacă nu îţi cunoşti ritmul personal, te vei lovi, astăzi, de multe momente în care vei simţi că înnebuneşti.

GEMENI

Astrele sunt foarte favorabile, astăzi, pentru cunoaştere, pentru a vorbi cu oamenii, pentru a citi, pentru a studia. 

RAC

Luna Plină vorbeşte mâine despre partea financiară. De astăzi, începi să îţi pui probleme, ce ai strâns, ce nu ai strâns, cum împarţi banii. Eşti într-o efervescență, te vei simţi ca într-o cămaşă de forţă. Va trebui să ai grijă.

LEU

Vorbim despre negocieri şi despre ideea aceea de fairplay. Vei fi expus unor situaţii care cer de la tine puţină înduplecare. Să nu îţi foloseşti orgoliul, nu va fi o armă câştigătoare, ci va reprezenta un mare dezavantaj pentru tine.

FECIOARĂ 

La muncă, astăzi, e mai important ce spui şi ce gândești, decât ceea ce faci. Nu încerca să muncești mai mult decât este cazul. 

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel