Data publicării:

Horoscop 15 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care este dată peste cap. Nu știi ce trebuie să faci

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur retrograd se va întoarce în semnul Leului. Cât a fost retrograd în Fecioară (5-15 august), orice tip de organizare ne-a dat bătăi de cap. Ne-am confruntat cu multe greșeli din trecut. Acum, cât va dura retrogradarea până pe 29 august, ne vom axa mult pe a ne cere drepturile. Mai ales cele nerespectate în trecut. Zodiile cele mai afectate vor fi următoarele: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

BALANȚĂ

Te reîntâlneşti cu prietenii, îţi scriu sau te sună. De asemenea, multe dintre planurile tale sunt refăcute. Nu înseamnă că trebuie să renunți la un plan dacă nu îţi iese imediat, ci înseamnă că trebuie să îl mai amâni puţin. Vine şi vremea lui.

SCORPION

Vezi că, dacă ai evitat o discuţie cu şefii, o decizie importantă, nu o să o mai poţi evita de acum încolo. Va trebui să te hotărăşti o dată pentru totdeauna.

SĂGETĂTOR

Astăzi ţi-ar putea aduce tot felul de încurcături în momentul în care vei călători. Cumva, unii dintre voi relaţional nu au cea mai fericită perioadă din viaţa lor şi nu înţeleg ce să facă. Nici nu trebuie să înţelegeţi, ci doar să aveţi răbdare.

CAPRICORN

Trebuie să ai în vedere ce s-a întâmplat financiar în viața ta, după 2 iulie până pe 26 iulie. Acolo poate au fost cheltuieli, proiecte, promisiuni. Acum sunt reluate şi te vei pomeni că ai făcut nişte greşeli pe plan financiar. Se mai întâmpla!

VĂRSĂTOR

Reapar foști parteneri sau te conectezi tu cu ei. Discuţii cu partenerul din tot felul de situaţii, din nimicuri, care sunt exagerate. Unu-i pretextul, alta-i cauza adevărată.

PEȘTI

S-ar putea să munceşti cu partenerul la rezolvarea unei probleme. Te vei conecta altfel cu colegii. Dar atenţie! Te vei conecta doar după unele probleme, greşeli, situaţii care trebuie rezolvate. Trebuie să te implici şi să nu faci discriminări. Munceşte cu toată lumea şi gândeşte-te ca toţi sunteţi egali la locul de muncă, în proiectele astea de acum.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel