Horoscop 14 septembrie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Gândiți-vă ce ați putea face de mâine pentru a fi mai buni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels / Horoscop 14 septembrie
Pexels / Horoscop 14 septembrie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

De mult timp ați avut în casa a XII-a, v-am tot spus, a fost și Venus, a fost și Marte, mai e și Soarele acum, dar nu e o problemă. Faptul că Marte se pregătește acum să intre în semnul vostru, pentru cei care sunt mai liniștiți, o să aducă o zonă de asertivitate, o să fie mai proactivi. Pentru alții, care în ultimul timp au fost puțin mai fricoși, Marte le va apăsa și mai mult vulnerabilitățile. Aveți grijă astăzi să nu luați totul personal. 

Horoscop SCORPION

Marte fiind guvernatorul vostru, e o zi importantă, se va pregăti să intre în casa a XII-a. Urmează o perioadă de retragere în care trebuie să faceți lucrurile mai ascuns. Asta este și recomandarea în continuare. Gândiți-vă să vă implicați în acțiuni care nu presupun o vizibilitate, o promovare exagerată, ci mai degrabă stați undeva în spate să vă faceți calculele, să vă faceți strategii. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Opoziția de astăzi Soare - Neptun, cu faptul că Marte va ieși din Fecioară, eu v-aș recomanda să vedeți ce s-a întâmplat din punct de vedere profesional, cel puțin în ultima lună, care au fost discuțiile cu șefii, care au fost promisiunile, ce ați vrut voi să schimbați și dacă s-a întâmplat ceva. Dacă nu s-a întâmplat nimic, vă duceți voi acasă să vă gândiți ce ați putea să faceți de mâine ca să fiți mai buni.

Horoscop CAPRICORN

La voi Marte va intra în casa a X-a și va ieși din casa a IX-a, Soarele astăzi face opoziția cu Neptun. Aveți grijă pe cine credeți astăzi. Nu neapărat în legătură cu voi, dar să nu vi se pară că cineva este mai deștept ca voi azi, că zice lucrurile mai bine, să nu vi se pară că știe enorm de multe. Nu e adevărat, până la urmă au oamenii curaj să spună niște lucruri. Mâine Marte se va muta în casa carierei, deci vedeți de chestiunile juridice, legale, birocratice. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vă tot spun de neputință, astăzi este ultima zi cu Marte în casa a VIII-a, Soarele face acolo opoziția cu Neptun. Dacă aveți un eveniment în care trebuie să vă demonstrați valoarea, azi mă tem că nu aveți atât de multă încredere în voi, însă de mâine, când Marte se va duce în casa a IX-a, veți pune mai mult aplomb.

Horoscop PEȘTI

Vedeți care sunt evenimentele din cadrul relației din care faceți parte, atât în viața partenerului, dar și a voastră. E clar că trebuie să vă gândiți acolo, pentru că Marte e în ultimul grad și vă va atrage atenția că unele dintre deciziile pe care le-ați luat în ultima lună, nu că sunt greșite, dar le-ați făcut pentru că trebuiau să fie făcute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel