Horoscop 14 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va plânge. Discuţiile cu unele rude te dezamăgesc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Polina Zimmerman)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Polina Zimmerman)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus din Balanță face un trigon cu Saturn. Un aspect bun pentru a închega o relație, pentru a ajusta una mai veche sau pentru a mai pune o cărămidă la deciziile din punct de vedere amoros. Și de ce nu? Putem fi mai practici și pragmatici atunci când vine vorba de cheltuielile importante. Luna va tranzita semnul Gemenilor. 

BERBEC

Cum săptămâna viitoare nu te vei plânge de plictiseală deloc, ar fi bine ca în acest weekend să te plictiseşti cât poţi tu de mult şi să te laşi mai mult pe mâinile celorlalţi. 

TAUR

Ocupă-te de treburile pe care le ai. Dacă nu lucrezi în weekend, ai un stres că trebuie să faci ceva şi te vei băga. Vrei să faci ceva! Fuga asta ascunde ceva. Dacă şi alţii se oferă să  te ajute, ar fi bine să le delegi un pic din lista aia pe care o ai. 

GEMENI

Bucură-te de viaţă, indiferent în ce ipostaza te afli în momentul ăsta, indiferent de ce vârstă ai, ce educaţie, ce experienţă, ce probleme sunt în familie. Bucură-te, ca rar se întâmplă să ai astfel de evenimente. 

RAC

Dinamica familială va fi una foarte interesantă. Sunt evenimente în familie. Pe de-o parte râzi, pe de-o parte plângi. Discuţiile cu unele rude te dezamăgesc.

LEU

Ţi-ar prii să fii pe drumuri, să te plimbi, să vorbeşti, să comunici, să te auzi cu oamenii pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, să îi strângi chiar tu laolaltă.

FECIOARĂ 

Vei cheltui, dar ar fi bine să nu o faci pentru că iei tu decizii. Lasă-i pe alţii să ia deciziile financiare, ca să ai pe cine să dai vina apoi. Evită deciziile importante!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Ce urmează în luna octombrie

23 OCTOMBRIE: SOARELE ȘI VENUS INTRĂ ÎN SCORPION

Începe Sezonul Scorpionului. Trecem de la energia Balanței, dispusă către socializare, la cea direcționată către retragere. Ne pregătim de iarnă. Nu vom mai sta la fel de mult pe afară și vom căuta liniștea căminului, scrie astrosens.ro.

Cu Venus în Scorpion, până pe 16 noiembrie, vom fi destul de geloși, posesivi și pasionali. În plus, senzualitatea va fi la cote imense. Și să nu uităm că Venus este destul de dramatică și înflăcărată atunci când traversează a opta zodie. 

25 OCTOMBRIE: ECLIPSĂ PARȚIALĂ DE SOARE/LUNĂ NOUĂ ÎN SCORPION

Poate fi văzută de locuitorii din Rusia, vestul Asiei, estul Europei şi nord-estul Africii. Eclipsele anului 2022 au avea cel mai mare impact in viața celor care au marcaj fix(Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

O zi bună pentru a renaște din propria cenușă. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă.  Citește mai departe e astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel