Horoscop 14 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nu răspunde la mailuri sau apeluri în weekend. Un nativ trebuie să învețe să lase munca de-o parte!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Thirdman)
Sursă foto: Pexels (Thirdman)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Foarte multe planete la tine se sprijină. Venus face trigonul cu Saturn. Zilele acestea pentru tine trebuie să fie în slow motion, să te bucuri de absolut orice. Bineînțeles că vor fi și niște faze neplăcute, de alea n-o să te bucuri, o să le resimți din toți rărunchii, dar lasă să se întâmple totul într-un anumit ritm. 

Horoscop SCORPION

Alergi, alergi, alergi, te enervezi, îți ieși repede din minți, te superi din orice. Acea mică supărare ascunde altceva în spate. De altfel, tu s-ar putea să te superi pe prostioare, alea sunt pretexte, sunt picăturile care umplu paharul, trebuie să te gândești de ce ai izbucnit. Nu faptul că a zis acum ceva sau a făcut, ci e ceva acolo în spate mult mai puternic pe care eu nu am putut să îl spun și nu am putut să îl susțin până acum. Ai grijă. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Eu nu aș sta acasă în locul tău zilele astea. M-aș plimba cât e ziua de lungă, m-aș duce la un cappucino, la un suc, la o prăjitură, la o cofetărie, la club, m-aș plimba în parc, aș merge prin magazine, aș plimba copii, m-aș duce la rude. Nu aș sta acasă și nu aș sta singur. 

Horoscop CAPRICORN

Bucură-te! Bucură-te de ce ai realizat atât profesional cât și personal. E una din acele zile când, știți, se vorbește foarte mult de recunoștință, de gratitudine, a fi recunoscător, deci zilele astea veți fi recunoscător. Aveți niște aspecte foarte bune pentru a fi recunoscător, astfel încât Universul să zică ”îți place? Mai meriți! Îți mai dau!”

Horoscop VĂRSĂTOR

Doamne, ce ți-ar prii o călătorie, un drum, o vizită undeva sau să primești tu musafiri, ți-ar prii tare bine chestia asta în weekend. Asta unu la mână. Doi la mână, ți-am zis, cu pasiunile nu prea știi, dar aș mai avea puțină grijă în weekend să nu citești mailuri de la serviciu, să nu te uiți pe telefon, să nu suni colegii. Încearcă să fii mai rupt de partea asta profesională.

Horoscop PEȘTI

Tu, dacă participi la niște discuții din astea, cu subiecte mai interzise sau cu o mică bârfă, să nu le crezi 100%. Evită să le crezi 100% și evită să te implici. Păstrează-te distant, pentru că s-ar putea ca poveștile respective să conțină doar o parte a adevărului, nu și cealaltă și nu e corect să se întâmple lucrul ăsta. Asta unu la mână. Doi la mână, dacă apare un conflict în familie, nu ține partea nimănui. Ai răbdare, pentru că Marte e acolo în careu cu Neptun și nu vezi clar absolut nimic. 

Saturn în Pești, din martie 2023, influență majoră: E ultimul ceas al omenirii

Perioada 7 martie 2023 - 25 mai 2025, va fi marcată de tranzitul lui Saturn în Pești. ”Saturn este acel ”băiat rău” al astrologiei, profesorul dur, exigent, care vrea autenticitate, maturizare, pragmatism, cel care nu dă doi bani pe tot ce este exagerat. Vrea muncă, timp și austeritate. Îi place să pună blocaje și să ne ofere... limite. Pe de altă parte, semnul Peștilor nu are limite. Din martie 2020, Saturn este în Vărsător, unde ne-a limitat pe parte socială și pe aer. Cât a fost în Vărsător, a concretizat digitalul” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel