Horoscop 14 februarie. Urmează conjuncția Venus - Neptun. Prima zodie vizată: Nu-i crede!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pexels
foto ilustrativ pexels
Iată ce aduce ziua de 14 februarie pentru zodii. 

Mâine, 15 februarie 2023, urmează conjuncția Venus - Neptun. ”Chiar dacă se petrece mâine, are efecte de astăzi” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. ”Nu este foarte bună pentru iubirea pământească, e bună pentru iubirea din capul nostru. Dacă ești într-o relație, acest aspect te va ajuta să mai dizolvi din supărare. Dacă ești singur și ai de gând să ieși zilele acestea cu cineva, să cunoști, să intri într-o relație, eu m-aș mai gândi de două ori” avertizează astrologul. 

Iată previziunile zile pentru zodii: 

Berbec

Ar fi bine să faci pace cu trecutul și să nu uiți că îl ai pe Jupiter în semnul tău și pe Marte în casa a treia, mers direct, ceea ce înseamnă că mereu primești sprijin pentru următorul pas. 

Taur

Ești într-o dulce iluzie. Conjuncția Venus - Neptun se petrece în casa a 11-a, vrei să crezi că toți oamenii sunt buni și că toată lumea este extraordinară, că prietenii tăi nu pot greși, exact când crezi că oamenii din jurul tău sunt perfecți. Nu te lăsa ușor păcălit astăzi de oricine. 

Gemeni

Apar unele oportunități pe plan profesional, dar tu le vei da un alt sens, unul incorect. Ți-aș recomanda să faci tot posibilul ca tu să nu te arunci în momentul în care șeful îți face o promisiune, nu-și construi viața pe baza acelei promisiuni, ci să aștepți să se realizeze. 

Rac

Credința interioară este importantă, aceea în care stai într-un loc și crezi, speri, te rogi, meditezi. Pentru asta ai această zi. 

Leu 

Doamne, nu există bucurie mai mare ca aceea în care-ți verifici conturile sau precum cea în care faci economii. Astăzi este ziua în care să-ți pui bani undeva de care să nu te atingi niciodată. 

Fecioară

Ești printre cei vizați de conjuncția de mâine. E bună pentru a-l face pe partener să te ierte, dar nu e bună pentru a-i crede pe oamenii cu care ieși, cu care te vezi și, culmea, s-ar putea ca și tu, la rândul tău, să-i păcălești. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel