Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 14 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Netflix & chill, cumpărături sau ieșiri cu prietenii. Ce ți-au pregătit astrele

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Dacă v-ați cumpăra ceva pentru casă, v-ați simți mai iubiți sau mai răsfățați. În același timp, Mercur intrând în casa a V-a vine cu nevoia de a meșteșugi, nevoia de a face ceva cu mânuțele voastre, să iasă ceva de acolo, să reparați ceva prin casă. O să vă facă să vă simțiți bine. 

Horoscop SCORPION

Orice discuție cu partenerul, fie că este ironică, plină de replici mai ciudățele, nu contează, o să vă convină. Știți cum e, poate să fie o zi din aceea în care vă trimiteți mesaje, poze, faceți ghicitori, tot felul de ironii, de apropouri. Este o zi foarte bună pentru acest lucru. Și pentru că Mercur intră în casa a IV-a, v-aș recomanda să nu petreceți ziua îndrăgostiților foarte departe de casă, mai degrabă stați în mediul vostru cel mai confortabil. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Este acea zi minunată în care vă puteți cumpăra ceva și în care puteți să vă răsfățați. De asemenea, o conjuncție Venus - Marte în casa a II-a este generoasă și puteți să luați și pentru alte persoane. Venus - Marte în Capricorn își dorește ceva serios, dar trebuie să fie ceva care să reziste pe mult timp și să îi ofere încredere celuilalt. Nu trebuie să fie neapărat un lucru concret, poate fi și o experiență, care să schimbe persoana respectivă. 

Citește și: Horoscop 14 februarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care încinge spiritele, astăzi. Vă simțiți excelent!

Horoscop CAPRICORN

Având conjuncția Venus - Marte în Capricorn, astăzi, ce se întâmplă? Gătiți-vă, luați-vă haina cea mai bună, mâncați tot ce e mai bun, beți ceva fin, bucurați-vă, plecați mai devreme de la serviciu dacă se poate, luați-vă o pauză, luați-vă jumătate de zi liberă, faceți ceva pentru voi. Chiar trebuie să faceți ceva pentru voi și cu Mercur în casa a II-a, a banilor, știți și cum să vă drămuiți banii, timpul și energia, astfel încât să împăcați și capra și varza, dar altfel, e o zi în care trebuie să faceți ceva pentru voi. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Mercur intră în casa I, intră în semnul vostru, vă obligă să vorbiți, dar voi ați vrea să stați mai retrași. Vă veți simți bine undeva, sub o păturică, liniștiți, la un film, Netflix & chill, stați cât mai departe de lume, acolo e locul vostru. Dacă se poate să vă conectați cu natura, ar fi nemaipomenit. 

Horoscop PEȘTI

Pe lângă că este Ziua Îndrăgostiților, vreți să petreceți timp și cu oamenii dragi, cu prietenii, sau să vorbiți cu ei, să îi întrebați ”unde te duci?” sau ”ce faci?”. Ba mai mult, s-ar putea să primiți sfaturi de la ei pentru ca voi să îi ajutați, să facă ceva la care nu s-ar fi gândit niciodată pentru asemenea sărbătoare. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel