Data publicării:

Horoscop 14 februarie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Ziua Îndrăgostiților va fi perfectă pentru o zodie. "Te scalzi în valurile romantismului"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 14 februarie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Ziua Îndrăgostiților va fi perfectă pentru o zodie. "Te scalzi în valurile romantismului" / Foto: Pixabay, de Photo Mix
Horoscop 14 februarie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Ziua Îndrăgostiților va fi perfectă pentru o zodie. "Te scalzi în valurile romantismului" / Foto: Pixabay, de Photo Mix
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Îți tot spuneam eu ție să ai grijă mare la discuțiile cu colegii și grijă mare să nu proiectezi asupra lor niște scenarii din astea fantastice. De asemenea, te-aș mai invita să ai grijă cu orice diagnostic pe care îl primești zilele acestea.

SCORPION

Te scalzi în valurile romantismului, nevoia de iubire, nevoia de a primi, de a oferi generozitate, creativitate. Aveți nevoie de o pasiune sau dacă o aveți deja și nu v-ați mai ocupat de ea, acestea sunt zilele potrivite pentru asta.

SĂGETĂTOR

Niște zile uimitoare pentru a decora casa, pentru a aduce îmbunătățiri, pentru a face pace cu familia, pentru a-ți crea în jurul tău un mediu frumos, estetic, să te simți bine acolo unde ești, fie că ești la birou, fie că ești acasă.

CAPRICORN

Ai niște cuvinte... Nimeni ca tine nu are zilele acestea acest dar oratoric și reușești să îi magnetizezi pe cei din jurul tău, reușești să îi atragi, reușești să intri pe sub pielea lor destul de simplu și vei avea multe de câștigat în acest sens.

VĂRSĂTOR

Iată că avem această conjuncție care se va petrece mâine în Casa a 2-a, dar aș vrea să îți mai aduc aminte de un lucru până la asta. Saturn mai stă în semnul tău. Gândește-te că iese de acolo pe data de 7 martie și că dacă până acum nu te-ai ocupat de sănătate, nu te-ai ocupat de chestiunile care cereau de la tine mai multă maturitate, nu ar strica să îți dai tu ție un ultimatum și să zici: Doamne, uite în 3 săptămâni sau cât mai e până pe 7 martie, mă pun cu burta pe carte.

PEȘTI

Conjuncția de mâine de face Făt Frumos sau Ileana Cosânzeana, de la caz la caz sau ce îți dorești tu să fii. Ar fi bine să te îmbraci frumos, să te coafezi, să te machiezi, să vă puneți cămașa cea mai frumoasă, să faceți cadouri, să cereți cadouri. Dar, în același timp conjuncția Venus-Neptun petrecându-se în semnul vostru vă ajută să mai schimbați ceva la înfățișarea voastră.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel