Horoscop 13 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care și-ar putea "pierde mințile". Ai grijă la un aspect important din viața ta!
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 13 oct 2022, 09:48
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Mental Health America (MHA))
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Mental Health America (MHA))
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Lucrurile se pot mişca încet. Lasă-i pe alţii să se mişte cât vor, cum vor şi de câte ori vor. Nu îi influenţa, nu îi înţepa. Lasă-i să se manifeste şi tu vezi-ţi de lucrurile tale.

TAUR

Găseşte-ţi un proiect la locul de muncă, investeşte în el, implică-te în el astfel încât să poţi trece peste alte crize, alte momente de stres şi agitaţie. Altfel, vei fi cu minţile pierdute, îţi va fi foarte greu să faci faţă următoarelor zile.

GEMENI

Timpul liber pe care îl aveţi nu-l daţi altora, luaţi-l pentru voi. Este foarte important să faceţi asta!

RAC

Gândiţi-vă la un nou început în viaţa voastră! Nu ar strica să începeţi să faceţi asta de pe acum.

LEU

Capacitatea mentală este extraordinară, vă merge mintea, convingeţi şi vindeţi foarte uşor totul. Însă, în această seară ajungeţi acasă debusolaţi, sleiţi, simţiţi că nu aţi făcut ceva concret. Deşi aveţi senzaţia că progresaţi, nu aveţi ceva palpabil. Nu este cazul să vă supăraţi din această cauză.

FECIOARĂ 

Bine ar fi să nu luaţi nişte decizii serioase pe plan profesional sau, dacă luaţi, să aveţi o soluţie de back-up.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Evenimente astrologice în luna octombrie

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe!

Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm. Unii veți zice: „Iar?”. Doar atunci când ajungi jos, găsești metoda prin care să te ridici. Preocuparea principală a astrelor va fi aceea de a-ți arăta că supraviețuiești și cu mai puțin. 

Pe 2 octombrie, Mercur a reluat mersul direct, dar efectele sale se vor simți până pe 29 octombrie. Pe 9 octombrie, a avut loc o Lună Plină în semnul Berbecului, eveniment astrologic care i-a afectat pe cei cu marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pe 11 octombrie, asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței. Răbdarea va juca un rol important. Începe sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. 

De asemenea, un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă.ercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie. Citește mai departe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?