Data publicării:

Horoscop 13 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Schimbări financiare pentru o zodie. Mare atenție la cum primești banii!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Marte din Scorpion face un trigon cu Saturn din Pești. Chiar și vitezomanii zodiacului vor simți nevoia să încetinească, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor. Și ne vom construi acțiunile în funcție de ce simțim. Intuiția devine cel mai folositor instrument. Ambele planete fiind în semne de apă ne predispun la a ne gestiona emoțiile înainte de a trece la fapte. Este important să frânăm totul. Sau dacă începem un proiect nou, să îl punem pe hârtie pas cu pas. Fără pasiune nu vom reuși nimic!

BERBEC

Pentru cei singuri, poate să fie un moment nemaipomenit, după lecţiile din această vară, să îşi dea seama de ce tip de partener au nevoie şi să ştie ce să caute. Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, nu ar strica nişte prospeţime în cuplu. Voi ştiţi de unde trebuie să vină.

TAUR

Un weekend plin, dar depinde foarte mult şi cum vi-l faceţi plin. S-ar putea să faceți lucrurile precum un robot, însă aveţi nevoie de proiecte care să vă placă, să vă încânte.

GEMENI

Relaţiile cu copiii sunt foarte importante. Pentru cei care sunt singuri, distracţie, tot ce înseamnă pasiuni nu trebuie ratate.

RAC

Aflaţi veşti, simţiţi emoţii care să vă pregătească pentru altceva!

LEU

Plimbaţi-vă, vorbiţi cu oamenii, citiţi, învăţaţi, documentaţi-vă, puneţi-vă mintea în mişcare, weekendul acesta!

FECIOARĂ 

Poate să apară o schimbare în modul în care primiţi bani dintr-o sursă sau pot apărea noi surse de bani.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel