Horoscop 13 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ are o perioadă bună pentru a învăța ceva, poate chiar disciplina!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Kaushal Moradiya)
Sursă foto: Pexels (Kaushal Moradiya)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Jupiter mai stă puțin în casa a șaptea, va ieși de acolo pe 28 octombrie. La un moment dat se va întoarce în Berbec la sfârșitul anului, dar e important pentru că acum retrogradează. Nu va mai retrograda în Berbec, când va petrece tot semnul. Ce vreau eu să vă aduc aminte este că dacă ați așteptat momentul să divorțați, să intrați într-o relație, să oficializați o relație, nu mai așteptați. Puneți piciorul în prag, fie să vă împăcați cu partenerul, fie să faceți altfel relația. 

Horoscop SCORPION

E o perioadă când sunteți foarte obosiți, foarte tracasați, vă simțiți neînțeleși, vă simțiți neapreciați. Sfatul meu e să dați un pas în spate, să vă odihniți dacă aveți o oră sau două pe zi când nu aveți nimic de făcut, nu stați cu ochii în laptop, telefon sau pe Netflix, ci pur și simplu odihniți-vă. Prefer să vă spun să stați cu ochii pe pereți, e mai bine așa.

Horoscop SĂGETĂTOR

Marte în casa a șaptea își face de cap în continuare în careul cu Neptun și nici aspectele din perioada următoare nu prea îmi plac din acest punct de vedere. M-aș baza pe prieteni, le-aș cere sfatul, aș încerca să mă înțeleagă ei, aș căuta un prieten care este mai obiectiv. Aveți nevoie de oameni din aceștia, pentru că voi aveți acea tendință de a armoniza, de a echilibra, să nu vedeți partea negativă, voi vedeți doar partea pozitivă. Dar voi să aveți în jurul vostru unul care poate totul brut, exact așa cum se întâmplă. Aveți nevoie de persoana aceea astăzi, sunați-o, scrieți-i. 

Horoscop CAPRICORN

Nu ar strica să fiți mai atenți la reacțiile șefilor, să vorbiți frumos cu ei, să îi întrebați, nu lingușeală, dar să arătați că sunteți mult mai prezenți, mai atenți și mult mai dornici să învățați. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Aveți aspecte bune în continuare pentru a învăța ceva. Aș vrea ca multe dintre acele informații să le puneți și în practică. Poate ați învățat olărit, acolo poate nu e nimic nou sau vă apucați de un sport, mergeți, aveți o activitate sportivă, ce învățați acolo, disciplina, procedurile, toate alea duceți-le în viața de zi cu zi pentru că vă vor ajuta foarte mult. Să știți că sportul este un profesor mai bun ca oricare altul. Te învață să fii disciplinat. Am dat exemplul sportului, dar orice activitate în care vă implicați perseverent, poate chiar cotidian, contează. 

Horoscop PEȘTI

Evitați cheltuielile neașteptate, inutile. Vor fi și multe neașteptate, dar nu va trebui să le plătiți astăzi. Dacă nu arde ceva, nu trebuie să scoateți bani, ci încercați să etapizați, ca să puteți să vă rearanjați bugetul. 

Saturn își va opri retrogradarea. Vești bune pentru Vărsător, Gemeni și Berbec

Saturn va mai fi retrograd în semnul Vărsătorului până pe 23 octombrie. După care va avea un mers direct până pe 7 martie 2023 când va intra în Pești. Am putea spune că perioada 23 octombrie 2022-7 martie 2023 va fi precum un ultimatum. Vom putea sau vom fi obligați să ne dăm seama dacă ne-am învățat lecțiile primite începând cu martie 2020. Pentru unii, tranzitul lui Saturn în Vărsător a venit cu reușite, dar pentru alții sigur a adus pierderi, la propriu sau la figurat, care au lăsat urme adânci. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel