Horoscopul 13 mai 2021 pentru toate zodiile. Balanțelor o să le meargă mult MAI BINE, Săgetătorii îndrăznesc mai mult
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Sextilul de astăzi, că la el ne raportăm prima și prima dată, vină să ne spună foarte mult de cât puteți sacrifica voi la locul de muncă, la ce puteți renunța, pentru că nu puteți să le faceți perfect, trebuie să renunțați la ceva, să faceți niște compromisuri. Și gândiți-vă astăzi, ce compromisuri puteți face. Dacă sunteți într-un proiect și știți că dacă mai lăsați de la voi se mai deschide o parte. Unde puteți sacrifica, unde puteți lăsa? Jupiter se apropie de casa a VI-a și o să vă aducă mult de muncă, o să vă aducă perioade de efort, o să vă aducă și foarte multă confuzie. Și dacă începeți așa, ușor, ușor să vă canalizați altfel energiile și efortul, să spuneți că nu puteți face față tuturor proiectelor, să faceți acolo o mică concesie. O să vă meargă mult mai bine. Urmează o perioadă interesantă din punct de vedere al sănătății, indiferent de vârstă și statut și indiferent de antecedentele sănătății. 

SCORPION

Avem următoarea situație: Jupiter va intra în casa a V-a, în casa iubirii, iar astăzi avem Soarele care este în casa a VII-a, cu Neptun care este în casa a V-a. Cei care vorbiți de foarte mult timp de copii. Ori să faceți ceva cu copiii, ori să faceți copii, ori să cunoașteți pe cineva să faceți copii cu persoana respectivă, sau să găsiți calea necesară pentru copii. Pentru că sunt foarte multe metode acum, sunt foarte multe probleme de fertilitate și poate mulți dintre voi se lovesc de acestea, dar există căi și dacă până acum nu ați fost deschiși, nu ați dorit, odată cu intrarea lui Jupiter în Pești de mâine și cu acest aspect de astăzi, începe să vă meargă altfel. Pentru cei care sunt singuri, să știți că urmează o perioadă când o să cunoașteți pe cineva foarte interesant, foarte lipicios, foarte dulce, foarte romantic, sau o să petreceți momente minunate cu persoana iubită. Profitați!

SĂGETĂTOR

Ce vă roagă Jupiter care a ieșit din casa a III-a și intră în casa a IV-a mâine? Vă roagă foarte mult să vedeți ce ați învățat în ultimul an. Ce v-a răsărit? Ce idei v-au venit? Vreți să învățați o limbă străină, vreți să vă înscrieți la un anumit curs, vreți să vorbiți mai bine, dicție, public speaking, vreți să citiți, să mergeți la biserică, să cunoașteți oameni? Ce v-a adus Jupiter? Jupiter va intra mâine în casa a IV-a și înseamnă că toate ideile astea pot prinde formă. Jupiter este guvernatorul vostru și este foarte importantă ziua aceasta pentru voi. Să nu uităm că la voi Jupiter guvernează și casa I și casa a IV. Ce vreți voi să aprofundați?

CAPRICORN

Jupiter se pregătește să intre în casa a III-a, Soarele este în casa a V-a acum. Expresivitatea! Gândiți-vă așa, dincolo că vă place vouă să se întâmple lucrurile concrete, urmează o perioadă bună pentru vorbe, discuții, promisiuni, negocieri. Jupiter va intra în casa a III-a și casa a III-a are legătură cu negocierile. Acum negocierile nu înseamnă doar când te duci la piață și negociezi la o legătură de pătrunjel. Înseamnă negocieri cu persoana iubită, cu familia, la serviciu. Vin, fac asta, dar îmi mai dai bani. Aveți mai multă îndrăzneală, chiar dacă nu sunteți în situația aceasta, vine o perioadă în care comunicați altfel, vorbiți altfel, citiți mult. Citiți, că cititul ajută. Foarte mult!

VĂRSĂTOR

Gândiți-vă bine, din decembrie și până acum ce s-a întâmplat. Fie că este vorba despre o propunere sau ați întâlnit pe cineva, fie te-ai îngrășat, că Jupiter asta face când trece prin semnul tău. Gândește-te cu Jupiter aici ce oportunități ți-au apărut, ce oportunități ți-au dispărut. Pentru că, Jupiter în Pești de mâine și faptul că soarele de astăzi face sextilul acela cu Neptun vine și zice îți găsesc resursele necesare pentru ce îți dorești, dar ți-ai dorit ceva? S-a întâmplat ceva? Ți-ai pus o intenție? Mai stai mult în papuci sau te încalți în adidași și începi să alergi. să dai o tură de parc să vezi ce se întâmplă, pe cine mai cunoști, pe cine mai vezi, ce mai afli, ce mai asculți, o discuție. Jupiter o să vină și o să zică: eu îți dau, dar pentru ce îți dau? Arată-mi ceva, niște cărniță, un proiect, o idee. Jupiter vine cu resurse și pentru ce vă doriți, poate să vină și cu un alt salariu, poate să vină și cu alte colaborări. Vă dă niște soluții, e adevărat că Jupiter va sta acolo puțin, dar de astăzi. 

PEȘTI

De mult insist și o fac pentru că noi astrologii ne permitem, pentru că noi de ani de zile studiem sute și zeci de mii de hărți și ne dăm seama că oamenii cu planete în pești au o tendință către vicii. Vicii de multe feluri, pentru că vreți să evadați din lumea aceasta care este meschină, rea câteodată, neplăcută, prea comercială și consumeristă. Nu vă place lumea aceasta și vă retrageți. Și câteodată nu este atât de ușor să stați și să meditați pentru că mai trebuie să beți ceva, să consumați ceva, să intrați într-o relație toxică, să faceți niște lucruri care nu sunt bune. Gândiți-vă din decembrie până acum de ce durere v-ați dat seama. Pentru că Jupiter, dacă nu ați vindecat și nu ați tratat, de mâine, de când va intra, le va umfla, pentru că e și Neptun acolo și până în iulie o să vă puneți întrebări despre factorii toxici din viața voastră. Pe de altă parte, cu Soarele de astăzi, care va face sextil c Neptun în semnul vostru, puteți cere ajutorul. Cu Jupiter în semnul vostru se va activa și casa a X-a a carierei și acolo vor fi niște oportunități pe care dacă nu le vedeți, cum vin, așa dispar. 

Vezi și: Horoscop 13 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă de prietenii toxici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel