Horoscop 13 mai 2024. Conjuncție Soare - Uranus / Cum sunt afectate zodiile / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de luni, 13 mai 2024.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

Soarele face o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. Nevoia de libertate și independență va fi atât de mare încât și cei mai conservatori vor profita de acest aspect. Soarele în Taur vrea stabilitate și pragmatism, iar Uranus vrea detașare completă și o altă viziune. Pot apărea și situații surprinzătoare, momente de rebeliune, dar și clipe de instabilitate. Acest aspect se va manifesta mai ales pe plan financiar. 

Berbec

Astrele îți recomandă să te pregătești de cheltuieli neprevăzute. Cel mai bine ar fi să verifici dacă ai plătit toate facturile. 

Taur

Prima zi a săptămânii nu va fi neapărat pe gustul tău. Dar, din când în când, cu toții avem nevoie de câte o surpriză. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu îți consumi energia pe obiceiuri dăunătoare. Încearcă să nu neglijezi deloc odihna și somnul. 

Rac

În prima parte a zilei, Luna se va afla tot în semnul tău. Vei fi destul de instabil. Dar, spre seară, îți vei reveni cu siguranță. 

Leu

La serviciu te vei confrunta cu un nivel crescut de imprevizibilitate. Important este să rămâi deschis și să încerci să te adaptezi. 

Fecioară

Vor apărea situații bizare când te vei ocupa de chestiunile administrative. De asemenea, călătoriile vor fi destul de ciudate. 

Balanță

Fricile câștigă teren și nu prea vei reuși să fii rațional. Astrele te invită să accepți viața cu bune și cu rele. 

Scorpion

Ești sătul de instabilitatea partenerului, dar nici nu ai ce face. Astrele îți recomandă să concentrezi mai mult la muncă. 

Săgetător

Treburile gospodărești îți dau mari bătăi de cap. Încearcă să nu romanticizezi stresul. Ci mai degrabă să îl procesezi. 

Capricorn

Astre te invită să te joci. Să fii creativ, curios și romantic. Nu lăsa ziua să treacă fără a te ocupa și de pasiunile tale. 

Vărsător

Unii dintre voi vor dori să stea mai mult pe acasă. Alții vor încerca să ajungă cât mai târziu acasă. Vă confruntați cu instabilitate emoțională. 

Pești

Te ajută mult schimbul de idei. Astfel, vei reuși să progresezi. Primești niște vești care te vor bulversa pe moment. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel